Štajerski Brendi predstavlja novo skladbo Božične sanje

Besedilo skladbe Božične sanje govori o dečku, ki je izgubil atija in si za Božič ne želi nobenih daril, želi si samo to, da se ati spet vrne k njemu

Prlekija-on.net, ponedeljek, 23. december 2019 ob 13:45
Štajerski Brendi predstavlja Božične sanje

Štajerski Brendi predstavlja Božične sanje

Štajerski Brendi se nam po nekaj mesečnem premoru predstavlja z novo skladbo z naslovom Božične sanje. Glasbo in aranžma je prispeval Boris Jelenko, besedilo zanjo pa je napisal znan tekstopisec Drago Horvat.

Besedilo skladbe Božične sanje govori o dečku, ki je izgubil atija in si za Božič ne želi nobenih daril, želi si samo to, da se ati spet vrne k njemu. Ker se mu želja ne izpolni, je na božični dan zelo žalosten, zato s solznimi očmi, polnimi upanja, zre v sveto noč.

Štajerski Brendi je te dni izdal novo, že 14. zgoščenko z naslovom Spomin na stare dni. Na njej najdemo kar 20 skladb, primernih za vse priložnosti. Tako kot vsako leto, bo tudi to leto, Štajerski Brendi svoje oboževalce obdaril z njegovim zdaj že tradicionalnim koledarjem.

Štajerski Brendi bo tudi v letu, ki prihaja zelo aktiven, saj že pridno snema nove skladbe, s katerimi nas bo razveseljeval v letu 2020.