Otroke je v Precetincih z obiskom in darili razveselil Božiček

Težko pričakovanega obiskovalca so pozdravili s pestrim glasbenim programom

Branko Košti, nedelja, 29. december 2019 ob 12:42
Božiček v Precetincih

Božiček v Precetincih

Otroke v Precetincih je, tako kot že nekaj let ob koncu leta, tudi letos obiskal Božiček. Malo je sicer zamujal, toda otroci so potrpežljivo čakali in ga tudi dočakali, v soboto, 28. decembra, v gasilskem domu. Utrujenemu od dolge poti in obilice dela, ki ga je opravil v zadnjih dneh, so dovolili nekaj počitka v udobnem gugalniku in ga razveselili z glasbenim programom, katerega so izvedli Ema Križan, Jakob Krajnc, Taja Zmazek, Neja Rakuša, Jan Žinko, Matej Miklič, Eva Košti, Tomi Miklič in Ana Krajnc.

Navdušen nad prijaznim sprejemom in lepim programom, je Božiček opravil poslanstvo, zaradi katerega je pravzaprav prišel; razdelil je darila dvainštiridesetim otrokom in se z vsakim posebej tudi slikal. Vsem skupaj, otrokom in staršem, je zaželel vse najboljše in najlepše v letu 2020 in že odhitel naprej, saj se njegov čas letos izteka obdarovati pa mora še kar nekaj pridnih otrok.

Za lepo prireditev, s katero že vrsto let najmlajšim polepšajo praznične dni ob koncu leta, imajo zasluge prizadevni člani in članice PGD Precetinci, ki obdarovanje otrok pripravijo s pomočjo prispevkov staršev in sponzorjev.



Več v Najmlajši