Neznanec vlomil v gostinski lokal ter ukradel cigarete, alkoholne pijače in denar

V požaru vozila v Kuršincih je nastalo za okoli 3.000 evrov škode

Prlekija-on.net, ponedeljek, 6. januar 2020 ob 07:50
Policija

Policija

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, štiri kršitve javnega reda in miru, požar, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete je bilo v Bakovcih vlomljeno v gostinski lokal, od koder je neznanec ukradel cigarete, alkoholne pijače in denar. Na bencinskem servisu v Pincah je voznik kombija natočil gorivo in odpeljal, ne da bi poravnal račun. Kasneje je bil zaustavljen in je račun poravnal. Odgovorna oseba je odstopila od pregona.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na dvorišču stanovanjske hiše v Kuršincih, je prišlo do požara na osebnem avtomobilu. Požar je pogasil lastnik sam pred prihodom gasilcev. Nastalo je za okoli 3.000 evrov škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika