Krepko pijan vozil neregistrirano vozilo z dvema različnima tablicama

Ker je voznik kazal močne znake alkoholiziranosti, sta mu policista odredila preizkus z indikatorjem alkohola. Ta je pokazal, da je imel voznik v organizmu 1,12 mg alkohola.

Prlekija-on.net, torek, 7. januar 2020 ob 16:33
Policija

Policija

V nedeljo, 5. januarja, ob 14.19, je policijska patrulja PP Ptuj na lokalni cesti v Bodkovcih ustavila 53-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je imel na vozilu nameščeni dve različni registrski tablici. Ker je voznik kazal močne znake alkoholiziranosti, sta mu policista odredila preizkus z indikatorjem alkohola. Ta je pokazal, da je imel voznik v organizmu 1,12 mg alkohola.

Zraven tega je voznik v cestnem prometu vozil neregistrirano vozilo, z nameščenima registrskima tablicama, ki sta pripadali drugima voziloma, vozilo pa ni imelo opravljenega tehničnega pregleda in zanj ni bilo sklenjeno obvezno zavarovanje.

Zaradi opisanih prekrškov sta policista vozniku začasno odvzela vozniško dovoljenje, mu prepovedala nadaljnjo vožnjo, vozilo pa izključila iz prometa. Registrski tablici so poslani na upravno enoto.Več v Črna kronika