Eni mladoletni osebi zasegli posušene rastlinske delce, drugi delno pokajen ročno zvit cigaret

Mladoletni osebi so zasegli vrečko, v kateri so bili posušeni rastlinski delci zeleno rjave barve, drugi mlajši osebi pa delno pokajen ročno zvit cigaret s posušenimi rastlinskimi delci

Prlekija-on.net, petek, 17. januar 2020 ob 08:53
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 16. januarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 10.50 so policisti mladoletni osebi zasegli PVC vrečko, v kateri so bili posušeni rastlinski delci zeleno rjave barve. Po opravljenem preliminarnem testu sledi ustrezen ukrep. So pa zaradi suma storitve kaznivega dejanja v zvezi zasega, od kršitelja sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi substancami. Po vseh zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Ob 14.25 so policisti mlajši osebi zasegli delno pokajen ročno zvit cigaret s posušenimi rastlinskimi delci in rastlinske delce. Po opravljeni analizi sledi ustrezen ukrep.

Ob 5:40 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek, na regionalni cesti izven naselja Žerovinci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika