Skupina 4You izdala svojo prvo avtorsko skladbo

Za skupino lahko rečemo, da so mešana zasedba, saj prihajajo iz Prlekije, Prekmurja, Štajerske in hrvaškega Zagorja

Prlekija-on.net, nedelja, 19. januar 2020 ob 08:54
Skupina 4You

Skupina 4You

Skupina 4You deluje od lanskega poletja. Po želji o avtorskem delu so se odločili, da izdajo svojo prvo avtorsko pesem in tako je nastala skladba "Još je volim", katero boste lahko slišali tudi v živo na Valentinovem koncertu, katerega organizator je Franc Gorza in bo 16. februarja na Razkrižju. Tekst je napisal eden najboljših tekstopiscev v Sloveniji Drago Horvat, melodijo sta naredila Andrej Bajič Šarkezi in Denis Horvat, nastala pa je v studiu Art music studio pod taktirko Romana in Gorana Sarjaša.

"Pesem je v hrvaščini zato, ker se želimo prebiti tudi na hrvaški trg. Seveda pa že pripravljamo novo skladbo, ki pa bo v slovenskem jeziku. Pesem je bila izbrana tudi za festival Zlatne Note Križevci, ki pa je na žalost odpadel," so nam ob tem povedali člani skupine.

Za skupino lahko rečemo, da so mešana zasedba, saj prihajajo iz Prlekije, Prekmurja, Štajerske in hrvaškega Zagorja. Skupino tako sestavljajo Andrej Bajič Šarkezi (vokal in klaviature), Tomaž Štrucl (kitara), Vjekoslav Risek (bas kitara in tamburica) ter Vlado Meško (bobni). Pred kratkim pa je skupino zapustil prvi basist Danilo Horvat.

Pesmi lahko prisluhnete v priloženem videu.



Več v Glasba in film