Kaj nam bodo povedale letos številke? (razkrila bom skrivnost…)

Številke vplivajo na naše življenje: velikost čeka v trgovini odloča o našem nadaljnjem dnevnem razpoloženju, število kilogramov, ki jih kaže tehtnica marsikateri ženski lahko pokvari ne dan temveč celi mesec, če se ne bo zmanjšala...

Svetlana Oletič, nedelja, 26. januar 2020 ob 08:15
Kaj nam bodo povedale letos številke?

Kaj nam bodo povedale letos številke?

V svoji ukrajinski ekipi smo imele maserko, ki ni znala samo dobro masirati nog in hrbta, ampak je znala tudi dobro zlagati tarot. Nisem bila med tistimi, ki bi pretirano verjela v te stvari, ampak mi je skoraj vse zadela. Med drugim tudi to, da bom odšla v tujino in tam tudi ostala. Uspelo mi je urediti za njo službo maserke v Sloveniji in je začela delati v Logarski dolini, v najboljšem butičnem hotelu Plesnik. Poleg vseh znanih gostov, je masirala tudi našega nekdanjega predsednika Drnovška, ki je rad zahajal v ta hotel.

Sama sem z veseljem prihajala k nji na obisk. Bog me je nagradil z bujno domišljijo in sem se nečesa domislila. V času silvestrovanja sem predlagala za goste kot dodatno ponudbo vedeževanje oziroma zlaganje tarota. Odziv je bil več kot pričakovan. Sama sem prevajala in sem na ta način vedela vse o vseh. (Zaslužek sva si delili na pol.) Najbolj zanimivo je bilo, ko je prišel en par, eden za drugim, nama je zaupal vsak svojo skrivnost, in to je bilo - kdo bi si mislil: da vsak vara svojega partnerja...Obiskala sta naju tudi tista dva krivca. Za usodo teh parov niti ni bilo več treba zlagati tarota, ker je bilo itak vse jasno.

Ko smo bili še relativno normalna družina z dvema otrokoma, mi je ciganka napovedala rojstvo več družinskih članov. Kot veste, sedaj imam pet otrok...

Kaj je to numerologija?

Leto 2019 naj bi bilo najbolj karmično leto tega tisočletja. V mojem osebnem življenju se je zgodilo marsikaj, skupaj z napredovanjem v naziv svetnica, sem dobila priložnost, da bi bila javna govornica na mednarodni konferenci, poleg tega sem postala trenerka članske ekipe 1.lige in smo dosegli zavidljivo 1. mesto. Ampak poleg vseh lepih dogodkov je bila tudi smrt moje drage osebe...

Kaj pravi o letu 2020 numerologinja Lili Sorum:
»Na kratko sem ga označila kot boj med svetlobo in temo. Pripravimo se na nihanja iz enega ekstrema v drugega in predvsem na drugačnost. Opazili bomo, da ravnamo in razmišljamo drugače. Spremembe nas čakajo predvsem v komunikaciji, odnosih in načinu povezovanja. Zveni sicer prijetno, a bojim se, da bodo vsi, ki so drugačni, so nekoliko bolj izpostavljeni, pa naj gre za slog življenja, videz ali način razmišljanja.« Se pravi, tisti, ki na katerikoli način izstopajo, bodo še bolj pod sojem žarometov. Sicer to ni nič novega. Tega sem že tako navajena, ker vedno izstopam, če ne drugo, že po naglasu, videzu, načinu življenja in razmišljanja.

Kratek tečaj numerologije

Ko se človek narodi, se njegov datum zapiše v rojstni list. Lahko bi rekli, da je to njegov genski zapis, ker ga te številke zaznamujejo za vse življenje. Novorojenčku dajejo oceno po Apgarjevi lestvici, ki tako ne vpliva na njegov nadaljnji razvoj. Poleg tega mu izmerijo obseg glave, prsi in višino. Vse te številke so zelo pomembne. Pozneje otrok dobi osebno izkaznico, sledijo ocene v šoli, pozneje datum poroke, se pojavi številka osebnega avtomobila in številka zdravstvenega zavarovanja in na koncu datum njegove smrti. Matematika je najbolj točna veda in je ne spreminjajo ter ne pišejo po svoje, kako včasih pišejo zgodovino. (V Ukrajini so sedaj spremenili vse učbenike zgodovine, tisti, ki so bili prej banditi vključno z Bandero, so zdaj postali narodni junaki.)

Kakorkoli že, številke vplivajo na naše življenje: velikost čeka v trgovini odloča o našem nadaljnjem dnevnem razpoloženju, med drugim število kilogramov, ki jih kaže vaša tehtnica marsikateri ženski lahko pokvari ne dan temveč celi mesec, če se ne bo spremenila na boljše...oziroma se ne bo zmanjšala. Zadnjič sem pisala, kako me je skoraj kap, ko sem zagledala znesek na mojem telefonu. Seveda sem napisala pritožbo oziroma prošnjo za zmanjševanje zneska računa. Čakam na odločbo...Zelo pomembne so številke, ki jih pokaže naš merilec pritiska in vsi vemo, da jih ne smemo podcenjevati. Med drugim vsi imate številko svojega pametnega telefona, brez katerega skoraj da več ne moremo živeti. Tukaj so še številke bančnih računov in vsemogočnih kartic. Ne moremo prezreti ure in vseh dejavnosti, ki so tako točno vezane na njo.

Preizkus!

Kako pa na vas vpliva vaš rojstni datum? Naredimo preizkus. Recimo ste rojeni 16. 5. 1995.

Če seštejemo številke skupaj 1+6+5+1+9+9+5 dobimo 36. Seštejemo še 3+6, dobimo 9. 1 je vaša glavna številka, ki vas zaznamuje, druge pomembne številke za vas sta 1 in 5, ker sta po dve.

Številka 9 zaznamuje tega človeka, pomeni, da ima ogromen intelekt in potencial. Ker ima še v rojstnem datumu 9, to pomeni, da je res zelo moder in ima visok IQ.

Če gremo od spodaj navzgor, številke pomenijo naslednje:

1 - Lider. Človek je po naravi lider, zmagovalec, je zelo pogumen in hraber, ima dober genski zapis, energijo dobiva od družine, zanj je družina najpomembnejša. (V našem primeru ima kar dve enki, zato mu te lastnosti lahko pripišemo.)

2 - Odvisnost od ljudi, ljudje, ki imajo več dvojk ne zdržijo dolgo v osami, potrebujejo družbo, od tega dobivajo energijo za življenje.

3 - Vesolje, energija od zvezd, tiste ljudi včasih »nosi« Luna. Ljudje, ki imajo trojke, so zelo dovzetni za hipnozo in jih je lahko za nekaj navdušiti oziroma motivirati.

4 - Zdravje. Ljudje, ki imajo več številk 4, so že po naravi zelo zdravi. Samo morajo ohranjati svoje zdravje.

5 - Ljubezen. Če ima človek več petk, tako kot naš naključni izbranec, živi od ljubezni. Ljubezen, srečna ali nesrečna zaznamuje njegovo življenje. Če človek nima petk, lahko živi brez ljubezni oziroma je ne potrebuje tako zelo. Spomnila sem se izjave Jasne Kuljaj za revijo »Ona«, ki je rekla: »Ali sem ljubljena? To ni moja prioriteta.«

6 - Satan, hudič. Ljudje, ki imajo več številk 6, so zelo premeteni, pametni in zviti. Med drugimi izstopajo. Privlačijo jih hudobna dejanja in dobivajo energijo od taistih dejanj ali taistih misli.

7 - Angel varuh. Če imate vsaj dve številki 7, pomeni, da imate svojega angela varuha, ki vas varuje pred nesrečnimi dogodki. Lahko ste mirni, ker v primeru, če nimate številk 4, odgovornih za vaše zdravje, bo vaš angel varuh poskrbel za vas.

8 - Usoda. Če imate eno osmico, to pomeni, da imate eno usodo, če jih imate dve, zagotovo imate dve usodi. Pred vami je bila nekoč težka izbira in ste se odločili, za kar pa ste se odločili. Mogoče vas ta odločitev še čaka.

Ni to tako slabo, ko veš, da imaš vedno izbiro?..

O številki 9 sem že napisala prej. Če imate kombinacijo številk 3 - 6 - 9 kot v tem primeru imate še poleg dobro razvito intuicijo oziroma dar predvidevanja. Vse to me je naučila moja ukrajinska prijateljica, ki ve ogromno o tem, njo pa njena mama. Ni vam potrebno v to verjeti, ampak je zanimivo, a ne?

Vrnimo pa se k vedeževanju...

Našla sem nekoga...Nekoga, ki zna zlagati tarot in prerokovati na kavni gošči ter z nihalom. Nisva se poznala od prej, nima fb, ne sledi moji zgodbi...Vse mi je povedal(a) tako, kot če bi poznal(a) mojo življenjsko zgodbo. Pred tem me je bilo tako strah, pa sem se hitro pomirila. Kar poslušala sem in poslušala...Bilo je na nek način odrešujoče, kot obisk pri psihoterapevtu. Izvedela sem stvari, za katere sem že tako ali tako vedela, ampak včasih je dobro, če to pove kdo od zunaj, ki tebe sploh ne pozna. Vsi nekako hrepenimo po pohvalah in po priznanju drugih, po navadi tisti ljudje, ki vas že dlje časa poznajo, kar skoparijo s pohvalami. Zdi se jim samoumevno, da ste takšni, kot ste. V primeru, če dobro opravljate svoje delo, se od vas pričakuje, da bo vedno tako. Tisti, ki ne izstopajo v delovni storilnosti, so vedno bolj pohvaljeni, ker z dobro opravljenim delom že presenetijo druge.

Na vsak način je bilo to zame razvedrilno in obenem poučno...Marsikaj sem izvedela o sebi in o tem, kaj me čaka v prihodnosti...Nekaj časa bom razmišljala in primerjala svoje življenje s pripovedovanjem. Za enkrat vam vsega ne morem zaupati, zagotovo boste izvedeli še kaj o tem, če boste sledili moji zgodbi...

Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva.


Več v Kolumne in komentarji

Svetovni dan oživljanja na Grlavi

Minil je svetovni dan oživljanja!

četrtek, 27. oktober 2022 ob 13:05
Miha Deželak nam je prinesel nagrado

Miha Deželak nam je prinesel nagrado

nedelja, 1. avgust 2021 ob 08:47