Pomerili so se v bowlingu za pokal Kluba Maksa Perca Maribor

Na turnirju je sodelovalo 15 ekip iz vrst upokojenih in aktivnih delavcev policije ter ekipa upokojenih delavcev policije iz Varaždina

Prlekija-on.net, sreda, 5. februar 2020 ob 07:44

Klub upokojenih delavcev Ministrstva za notranje zadeve Maribor je v soboto, 1. 2. 2020, v Bowling centru Strike v Mariboru, organiziral turnir trojk v bowlingu za pokal Kluba Maksa Perca Maribor. Na turnirju je sodelovalo 15 ekip iz vrst upokojenih in aktivnih delavcev policije ter ekipa upokojenih delavcev policije iz Varaždina.

Že precej utrujene, vendar vedrega razpoloženja, so se v finalu pomerile tri najboljše ekipe. Slavila je ekipa Kluba Maksa Perca Murska Sobota. Prva (1) ekipa Kluba Maksa Perca Maribor je zasedla drugo mesto, ekipa OPS Podravja pa tretje. Ekipo kluba Maksa Perca Maribor, ki je zasedla odlično drugo mesto, so zastopali Drago Pipuš, Franjo Kure in Bojan Lunežnik. Pokal je prejela tudi najboljša ženska ekipa, ki je keglje podirala za PVD Sever Maribor.

Med 45 tekmovalci je postal prvak Marjan Časar iz Kluba Maksa Perca Murska Sobota, sledil mu je kolega Tibor Konye iz istega kluba, tretje mesto pa je dosegel Franjo Kure iz mariborskega kluba. Najboljše ekipe so prejele pokale, prvi trije posamezniki pa medalje.

Ob zaključku tekmovanja je udeležence turnirja nagovoril predsednik kluba Mirko Ploj. Zahvalil se je za udeležbo ter čestital za trud in dosežene rezultate. Posebno čestitko je izrekel zmagovalcem, katerim je podelil pokale in medalje. Zahvalil se je tudi vodji tekmovanja Damjanu Frajzmanu za pomoč in odlično izvedbo tekmovanja.

Ob prijetnem druženju, upokojenih in aktivnih delavcev policije, je sobotno dopoldne hitro minilo. Ob ne tako napornem in zahtevnem športu, so lahko med sabo poklepetali in obudili kakšen spomin. Zavedajo se namreč, da jih takšno medgeneracijsko druženje še posebej bogati in krepi medsebojne vezi.

Športniki so združili prijetno s koristnim ter nekaj storili zase, pa tudi za svoj klub, društvo ali enoto za katero so nastopili. Bila pa je to tudi priložnost za strnitev vrst in učenje kako se s skupnimi močmi, torej ekipno, doseže čim boljši rezultat. To je posebej pomembno za odgovorno službo aktivnih delavcev policije. Nenazadnje pa gre tudi za krepitev zdravja vseh.



Več v Šport