Prijeli 27-letnega Romuna, osumljenega velike tatvine

Neznani storilci so odtujili več različnih mobilnih in drugih elektronskih naprav v skupni vrednosti okrog 155.000 evrov

Prlekija-on.net, petek, 7. februar 2020 ob 15:36
Policija

Policija

27. januarja smo poročali o vlomu v trgovino v trgovskem centru na Ulici Štefana Kovača v Murski Soboti. Neznani storilci so odtujili več različnih mobilnih in drugih elektronskih naprav v skupni vrednosti okrog 155.000 evrov. Ob hitri intervenciji policije je bilo vozilo opaženo, vendar na znake policistov ni zaustavilo. Vozilo se je nato na avtocesti nenadoma zaustavilo, osebe so iz vozila zbežale. Ob ogledu vozila so bili najdeni odtujeni predmeti, ki so bili vrnjeni oškodovancu.

Na podlagi zapuščenega vozila, opravljenega ogleda vozila in kasnejše ugotovitve lastnika oz. uporabnika vozila je bil identificiran en storilec kaznivega dejanja. 27-letni državljan Romunije je bil v začetku februarja zaradi suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine po 205. členu KZ-1, priveden pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor. Za ostalimi storilci policisti zbirajo obvestila.

Policija

Vlomili v trgovino z mobilnimi telefoni


Policija

Odtujili za okrog 155 tisoč evrov mobilnih in drugih elektronskih naprav




Več v Črna kronika