Selekcija U 11 NK Vipoll Veržej zmagovalka Valentinovega turnirja

Ekipa Vipoll Veržej je imela v svojih vrstah tudi najboljšega strelca turnirja, to je s 13. zadetki postal Mai Stojko

Prlekija-on.net, ponedeljek, 17. februar 2020 ob 11:44
Selekcija U 11 NK Vipoll Veržej na Valentinovem turnirju

Selekcija U 11 NK Vipoll Veržej na Valentinovem turnirju

Mladi veržejski nogometaši so se tokrat udeležili 12. Valentinovega turnirja, ki je v organizaciji NK Rakičan potekal v soboto, 15. februarja, v športni dvorani Ekonomske šole v Murski Soboti. Na njem je nastopilo dvanajst ekip, Veržejci pa so nastopili z dvema ekipama. Mlajša ekipa (U 10) je kljub borbenosti morala priznati premoč drugih ekip in je obstala v skupinskem delu.

Njihovi leto starejši soigralci pa so v skupinskem delu najprej premagali ekipo organizatorja turnirja Rakičan, nato pa NK Rače. V zadnji tekmi v skupini je sledil lokalni derbi z ekipo NŠ Ljutomer, ki pa je odločal le o prvem mestu v skupini, saj sta si obe ekipi že predhodno zagotovili napredovanje. Po mnenju gledalcev je bila to najboljša tekma na turnirju, saj imajo oboji Prleki v svojih vrstah odlične futsal igralce. Zmage so se s 3:1 veselili Ljutomerčani.

Sledile so tekme na izpadanje. Veržejci so najprej z 2:0 premagali Muraše, v polfinalu pa s 3:0 Odrance.

Glede na prikazano igro se je pričakovalo, da se bosta v velikem finalu ponovno srečali ekipi iz Prlekije, vendar je Ljutomerčanom v polfinalu žal spodrsnilo. Premagala jih je združena ekipa Ižakovci - Beltinci. Veržejci so nato v finalu bili suvereni in se veselili zmage s 3:0

Končni vrstni red:
1. NK Vipoll Veržej
2. NK Ižakovci - Beltinci
3. NŠ Ljutomer
4. NK Odranci

Ekipa Vipoll Veržej je imela v svojih vrstah tudi najboljšega strelca turnirja. Le-ta je s 13. zadetki postal Mai Stojko.

Čestitke vsem igralcem, ki so nastopili v turnirju.



Več v Šport