Občan pri žaganju drv z motorno žago porezal občanko

Poškodovana oseba je bila prepeljana v splošno bolnišnico Ptuj. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Prlekija-on.net, petek, 21. februar 2020 ob 07:32
Pri delu z motorno žago je bila ena oseba poškodovana

Pri delu z motorno žago je bila ena oseba poškodovana

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 20. februarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 6.50 so bili obveščeni o gibanju neznanega psa v Gornjih Ključarovcih. Pri zbiranju obvestil je bilo ugotovljeno, da ne gre za nevarnega psa, vendar zaenkrat ni bilo mogoče ugotoviti lastnika, za katerim še zbirajo obvestila. Zadevo so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 08.29 so bili obveščeni o delovni nezgodi na območju Središča ob Dravi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je ena oseba z motorno žago pri žaganju drv, nehote porezala drugo. Poškodovana oseba je bila prepeljana v splošno bolnišnico Ptuj. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Ob 15.00 so v Azilni dom odpeljali dva mladoletna državljana Afganistana, ki sta bila obravnavana za nezakonito prehajanje državne meje.

Nesreča se je zgodila pri podiranju drevja

39-letnik po nogi z motorno žago porezal 75-letnico in jo huje poškodoval


Ob 19.05 so v Šalovcih prijeli pet državljanov Pakistana, kateri so ilegalno vstopili v našo državo. Po končanih postopkih bodo tujci predani hrvaškim varnostnim organom.

Ob 19.10 so na Vitanu ustavili državljana Ukrajine, ki je v vozilu prevažal štiri državljane Pakistana, kateri so pred tem ilegalno vstopili v našo državo. Državljana Ukrajine so pridržali zaradi suma storitve kaznivega dejanja, tujci pa bodo po končanih postopkih vrnjeni v R. Hrvaško, od koder so ilegalno vstopili v našo državo.

Ob 22.39 so na Hajndlu obravnavali dogodek. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo.



Več v Črna kronika