V šesti sezoni MasterChef Slovenija tudi tekmovalka iz Sv. Jurija ob Ščavnici

Če bo osvojila glavno nagrado 50.000 evrov, Jerneja Trofenik Dimnik pravi, da želi nagrado porabiti za odprtje lastne slaščičarne

Prlekija-on.net, četrtek, 27. februar 2020 ob 08:36
Jerneja Trofenik Dimnik, foto: POP TV

Jerneja Trofenik Dimnik, foto: POP TV

Od 19. marca naprej bodo četrtkovi in petkovi večeri na POP TV rezervirani za že šesto sezono šova MasterChef Slovenija. V sredo so tako razkrili šestnajst tekmovalcev, ki je že pripravljenih na nove izzive in na nove recepte. Pod budnim očesom treh chefov Luke Jezerška, Karima Merdjadija in Bineta Volčiča se bo v kuhinjo podalo šestnajst tekmovalcev, ki se bodo borili za prestižni naziv MasterChef, pokal in nagrado 50.000 evrov.

Med tekmovalci pa je tudi 35-letna Jerneja Trofenik Dimnik iz Svetega Jurija ob Ščavnici.

Jerneja je za POP TV ob predstavitvi o svojih kuharskih začetkih povedala zanimivo zgodbo, saj je začela kuhati kot šestletna deklica: "Starši so bili veliko v službi in nekaj sem morala jesti, tako da sem prvič spekla palačinke." Strast po sladkem je ni minila, saj pravi, da želi nagrado porabiti za odprtje lastne slaščičarne, "da ne rabim vzeti kredita", doda. Čeprav je zaprisežena slaščičarka, pa kot svojo specialiteto navede: "Goveja jetrca a la Neja, niso še jedli boljših," so zapisali pri POP TV, Jerneja pa nam je ob tem povedala, da bo kot edina Prlečka v šovu ponosno zastopala Prlekijo.

Miha Robnik in Jerneje Trofenik Dimnik

V MasterChefu bo kuhal tudi »fotr«, ki pravi, da ima Prlečka vedno prav




Več v Družabno