S tovornim vozilom, naloženim z avtomobili, nasedel na bankini

Voznik naj bi nasedel, ko je pripeljal po stranski makadamski cesti iz smeri Lukavcev. Po tej poti ga je najverjetneje vodila navigacija.

Prlekija-on.net, torek, 3. marec 2020 ob 16:40
Voznik je pozneje ustavil v Ljutomeru

Voznik je pozneje ustavil v Ljutomeru

V torek, okoli 15. ure, je na cesti med Ljutomerom in Križevci pri Ljutomeru, voznik tovornega vozila s tujimi registrskimi oznakami, ki je imel naložene avtomobile, nasedel na bankini ceste. Voznik naj bi nasedel, ko je pripeljal po stranski makadamski cesti iz smeri Lukavcev. Po tej poti ga je najverjetneje vodila navigacija.

Cesta je bila tam nekaj časa zaradi tega zaprta, promet pa je bil oviran okoli eno uro zaradi reševanja nastale situacije. Voznik je nato uspel tovorno vozilo spraviti nazaj na cesto ter pot nadaljeval v Ljutomer, kjer bo najverjetneje raztovoril avtomobile.

Vozniki tovornih vozil sicer večkrat obtičijo v kakšni ozki ulici v mestu ali na mestu, ki ni ravno primerno za tako velika vozila. To verjetno gre pripisati tudi navigaciji, ki jih po najkrajši poti vodi na izbran cilj.

ključarovci - ljutomer, izberite stranske poti

Objavil/a Sašo Žganjar dne Torek, 03. marec 2020
Okvara tovornega vozila v Ljutomeru

S tovornim vozilom obtičal na izvozu krožišča


Okvara tovornega vozila na Ormoški cesti

S tovornim vozilom obtičal na glavni cesti


Tovorno vozilo na Starem trgu

Navigacija ga je očitno peljala po »bližnjici«


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika