Na vrtu našla zakopanega prašiča

V okolici Ormoža so na vrtu bili najdeni ostanki živali. Z zbiranjem obvestil nadaljujejo, obveščen je bil veterinarski inšpektor in higienik, ki je poskrbel za ostanke.

Prlekija-on.net, sreda, 11. marec 2020 ob 10:54
Na kraju so bili najdeni ostanki živali

Na kraju so bili najdeni ostanki živali

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 10. marca, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 8.16 so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v okolici Ormoža. Storilec je bil po dejanju s strani policistov prijet. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je šlo za kaznivo dejanje nedotakljivosti stanovanja in tatvino. Na okrožno državno tožilstvo bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo.

Ob 8.30 uri so osebi v postopku v Ormožu, zasegli vrečko s posušenimi rastlinskimi delci zeleno rjave barve za katere se sumi da gre za prepovedano drogo konopljo. Glede na analizo bodo izvedli ustrezen ukrep.

Ob 11.20 pa je občanka iz okolice Ormoža naznanila, da je na vrtu našla zakopanega prašiča. Na kraju so bili najdeni ostanki živali. Z zbiranjem obvestil nadaljujejo, obveščen je bil veterinarski inšpektor in higienik, ki je poskrbel za ostanke.



Več v Črna kronika