23. zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

Zbrani so za predsednico potrdili dosedanjo predsednico Manico Hartman in podpredsednico Albino Lukner

Prlekija-on.net, četrtek, 12. marec 2020 ob 08:38
23. zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

23. zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

"Sreča je odvisna od vašega odnosa do življenja, ne od tega kar imate.
Ne hranite ničesar za posebne priložnosti, živeti tukaj in zdaj je posebna priložnost.
Oblecite tisto lepo obleko, ki se vam zdi predobra za navaden dan.
Uporabite mehke brisače, rezervirane le za goste.
Pijte iz dragocenih kozarcev, ki jih uporabljate le ob rojstnih dnevih.
Vzemite si čas zase in vam ljube osebe... vsak dan, ne le enkrat, dvakrat na leto...
Predvsem pa, imejte se radi, čisto vsak sleherni dan v letu
."

S to lepo mislijo je Manica Hartman nagovorila zbrane na 23. zboru Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije, ki so ga izpeljali na predvečer dneva žena, 7. marca, v Radomerju v ljutomerski občini.

V uradnem delu so se posvetili sprejetju poročil in načrtov, nato je sledila izvolitev novih organov kluba. Zbrani so za predsednico potrdili dosedanjo predsednico Manico Hartman in podpredsednico Albino Lukner. Predsednica se je zahvalila za izkazano zaupanje z željo, da še naprej negujejo in nadgrajujejo triindvajset let lepega prijateljstva, si delijo bogate izkušnje, si pomagajo, se spodbujajo. Poudarila je pomen zadovoljstva in produktivnega delovanja v družbi podobno mislečih ljudi, s podobnimi življenjskimi cilji in željami, ki plemenitijo delovanje kluba.

Na dogodku sta bili podeljeni tudi priznanji za delo v klubu - Mileni Magdič (za 20 let) in pisno priznanje Jožici Cimerman, zbrane pa sta nagovorili tudi gostji, predsednica Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije Suzi Asfour in častna članica kluba Jožica Bokša.

V Gostišču Stari hrast so odlično poskrbeli za dogodek, ter z gostoljubjem in domačo kulinariko prepričali k ponovni vrnitvi. Večer bo ostal v lepem spominu po sproščujočem klepetu, veliko smeha, srčnih željah in toplih objemih; zagotovo pa tudi po eksotičnem orientalskem plesu, ki ga je z veseljem prikazala mojstrica plesa, Suzi Asfour - plesna improvizacija članic je bila še malce negotova, zagotovo pa je bil prostor poln ženstvene energije, smeha in truda, ko so poskušale uskladiti gibe in gracioznost plesa.

"Spoštovane članice, spoštovani člani. 
Ponovno so se zamenjali 4 letni časi, 12 mesecev, 365 dni. Enkrat več so klubski zbori pred nami. Naš pogled, čeravno največkrat uprt v prihodnost, tedaj zaobjame vse, kar smo v letu, ki je prešlo, naredili. Ponosni smo na opravljeno delo, hvaležni drug drugemu, da smo znali in želeli podariti delček sebe, svojega časa in energije v skupno dobro. Preteklo leto je bilo še posebej bogato. Trebanjski klub je obeležil 20-letnico, dobili smo nov - domžalski klub, 3 klubi so se preimenovali v klube poslovne odličnosti in tudi Zveza je za slednje dobila zeleno luč. Veliko manjših in večjih druženj so se vrstili v naši stanovski organizaciji, vse pa z namenom, da združimo našo stroko in prijateljstvo v odlično sodelovanje. Leto, ki je pred nami, bo zahtevno. Dvigniti bomo morali naše zavedanje, spremeniti naše navajeno delovanje in najti nove načine in poti, ki nas bodo pripeljali bliže višje zastavljenim ciljem. Rast je naporna, brez napora pa ni napredka. A napor je lahko prijeten, poln zagona in žara. V vseh vas so še skriti potenciali. Če jih odkrijete in uporabite za naše skupno dobro, uspeh ne more izostati. Verjamem v vas
," je zbrane nagovorila Suzi Asfour.

Zahvala častne članice Jožice Bokša po dogodku: "Draga predsednica, spoštovane članice, član!
Hvala za posredovane posnetke, ki govorijo vse in o vsem, kar je treba vedeti. Vsi skupaj si lahko želimo, da bomo lahko še dolgo del te uspešne in prijetne družbe.
Prijateljstvo nas povezuje že od prvega dne in naj ostane tako.
Še enkrat čestitke novo izvoljenim članom UO, NO in častnega razsodišča. Posebne čestitke pa predsednici in podpredsednici. Vem, da je treba velikokrat žrtvovati svoj prosti čas, a uspehi ter nova znanja in prijateljstva le-to obrestujejo.
Hvala vsem in vsaki posebej za prijeten večer
."



Več v Kultura in izobraževanje