Kako se učimo na daljavo? Tako je na OŠ Križevci pri Ljutomeru.

Na ministrstvu so objavili nekatere posnetke, med njimi je tudi Denis Hofman, učitelj športne vzgoje na OŠ Križevci pri Ljutomeru, ki pove nekaj o izobraževanju na daljavo

Prlekija-on.net, ponedeljek, 23. marec 2020 ob 20:52

Denis Hofman, učitelj športne vzgoje na OŠ Križevci pri Ljutomeru

Zaradi epidemije koronavirusa, v teh dneh učenje v šolah poteka na daljavo. V izobraževanje na daljavo se je v prvem tednu vključilo 380 od skupaj 455 osnovnih šol, na ministrstvu pa po prvem tednu izobraževanja na daljavo ugotavljajo, da poteka še bolje od pričakovanega. V drug teden so vse šole vstopile še bolj zagnano, ob trenutni situaciji pa žal ne vemo, kako dolgo bo še učenje tako potekalo.

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport, dr. Simona Kustec Lipicer je vse, ki te dni sodelujejo v učenju na daljavo povabila, da ministrstvo s kratkimi filmčki seznanijo, kako učenje poteka pri njih doma.

Na ministrstvu so tako objavili nekatere posnetke, med njimi je tudi Denis Hofman, učitelj športne vzgoje na OŠ Križevci pri Ljutomeru, ki pove nekaj o izobraževanju na daljavo. Zanima tudi vas? Oglejte si video.

Simona Kustec Lipicer

V prvem tednu se je v izobraževanje na daljavo vključilo 380 od 455 osnovnih šol




Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje