Jubilejni 40. Maraton treh src prestavljen v 2021

Namesto v soboto, 16. maja 2020, bodo tekači in pohodniki Radence preplavili v soboto, 15. maja 2021

Prlekija-on.net, četrtek, 26. marec 2020 ob 13:15
Maraton treh src je prestavljen

Maraton treh src je prestavljen

Zaradi izredne epidemiološke situacije je jubilejni, 40. Maraton treh src, prestavljen v naslednje leto. Namesto v soboto, 16. maja 2020, bodo tekači in pohodniki Radence preplavili v soboto, 15. maja 2021.

V organizacijskem odboru Maratona treh src pojasnjujejo, da je bila odločitev o premiku datuma v naslednje leto zelo težka. »Jubileja smo se iskreno veselili, vanj smo vložili že ogromno energije in resursov. A ob nejasnem razvoju situacije, tako v Sloveniji kot v Evropi, smo bili v organizacijskem odboru soglasni - tvegati nismo pripravljeni niti enega srca!« je poudaril Boštjan Gerlec, predsednik organizacijskega odbora.

»Ob trenutno veljavnih ukrepih je organizacijsko delo povsem ohromljeno. Zato se bomo lotili nadaljevanja organizacije takoj, ko bo to možno. Želimo namreč, da bo 40. Maraton treh src zares nepozabno doživetje,« je pojasnil Marko Pintarič, sekretar organizacijskega odbora Maratona treh src.

Vsi tekači, ki so že poravnali startnino, bodo v kratkem dobili e-pošto z informacijami glede vračil le teh. Za dodatne informacije so dosegljivi na e-naslovu: info@maraton-radenci.si.

Aktualne informacije o Maratonu treh src so dostopne tudi na: www.maraton-radenci.si.

Maratona treh src

Jubilejni 40. Maraton treh src zaradi koronavirusa začasno ustavlja prijave tekačev