Ponoči prišlo do požara na garaži v naselju Kopriva

Gorelo ostrešje garaže velikosti 10 X 4 metrov

Prlekija-on.net, četrtek, 23. april 2020 ob 08:08
Požar v Koprivi, foto: PGD Razkrižje

Požar v Koprivi, foto: PGD Razkrižje

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč. Pri tem se je ena končala s smrtnim izidom v ostalih štirih je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj, ena kršitev javnega reda in požar.

Ob 18.05 uri so bili obveščeni o prometni nesreči na pomurski avtocesti med Vučjo vasjo in Svetim Jurijem ob Ščavnici. Ugotovljeno je bilo, da je 30-letni moški stekel čez avtocesto pred tovorno vozilo, katerega je vozil državljan Romunije. Voznik se je poskušal umakniti v levo, vendar je s prednjim desnim delom vozila trčil v pešca, kateri je na kraju umrl. Pokojni pešec je letošnja druga smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

Prometna nesreča se je zgodila na avtocesti

30-letni moški pritekel čez odbojno ograjo avtoceste pred tovorno vozilo in ob trčenju umrl


S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino treh motornih žag, dve poškodovanji tuje stvari in zanemarjenje otroka. Petrovski policisti pa so obravnavali tatvino hlodovine.

Okrog 02.30 ure je prišlo do požara na garaži v naselju Kopriva. Gorelo je ostrešje garaže velikosti 10 X 4 metrov. Požar so pogasili gasilci PGD Razkrižje in Ljutomer. Vzrok požara bo ugotovljen po opravljenem ogledu.
Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

... požar v Koprivi..

Objavil/a PGD Razkrižje dne Sreda, 22. april 2020


Več v Črna kronika