Dijaki GFML izvajajo brezplačno akcijo ter v sklopu šolanja na daljavo pomagajo osnovnošolcem

Želijo si, da bi lahko vsi imeli enake možnosti pri reševanju nalog za šolo na daljavo. Učno pomoč nudijo preko sporočil na Facebooku Tutko in Instagram tutko.ucna.pomoc ter mailu tutko.ucna.pomoc@gmail.com.

Prlekija-on.net, torek, 5. maj 2020 ob 11:22
Dijaki GFML na daljavo poučujejo osnovnošolce

Dijaki GFML na daljavo poučujejo osnovnošolce

Skupina dijakov 2. letnika Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer, se je v sklopu razvijanja podjetniške ideje na tekmovanju Popri uvrstili v finale. Ker njihova podjetniška ideja temelji na med vrstniški učni pomoči so se odločili, da v sklopu šolanja na daljavo izvedejo brezplačno akcijo ter pomagamo osnovnošolcem.

Želijo si, da bi lahko vsi imeli enake možnosti pri reševanju nalog za šolo na daljavo. "Sami smo dijaki, kateri vemo kako še počutijo vsi osnovnošolci pri šolanju doma in vemo, da to ni lahko. Zato smo našo ekipo razširili in povabili med nas naše tutorje, ki vam pomagajo pri reševanju problemov. Seveda pa sta nam v veliko podporo mentorici in ostali tutorji profesorji, ki nam pomagajo in stojijo ob strani," so zapisali.

Učno pomoč nudijo preko sporočil na Facebooku Tutko in Instagram tutko.ucna.pomoc ter mailu tutko.ucna.pomoc@gmail.com. "Trudimo se po najboljši močeh hitro odgovoriti na vaša vprašanja in težave pri nalogah. Preko pisnih razlag, možnosti vnaprej posnetih razlag za vašo nalogo ter lahko tudi preko Zoom konferenc. Naj omenimo, da gre za varno opcijo BREZPLAČNE UČNE POMOČI OSNOVNOŠOLCEM, da bo lahko učencev in staršev šolski vsakdan doma lažji," so še zapisali.

Tutko



Več v Kultura in izobraževanje