Znan je datum, ko se Bioterme Mala Nedelja predvidoma ponovno odpirajo

Celoten kompleks Bioterme se je zaprl 16. marca ob razglasitvi epidemije koronavirusa, sedaj je glede na sproščanje ukrepov predviden datum ponovnega odprtja

Prlekija-on.net, petek, 8. maj 2020 ob 17:202
Bioterme Mala Nedelja

Bioterme Mala Nedelja

Iz Bioterm Mala Nedelja so nam sporočili, da glede na trenutno situacijo in razpoložljive informacije glede sproščanja ukrepov predvidevajo, da bodo s 5. junijem 2020 začeli s ponovnim obratovanjem turističnega kompleksa Bioterme Mala Nedelja. To pomeni, da bodo odprli termalni park, wellnes center in vse nastanitvene kapacitete: Hotel Bioterme, Glamping naselje Sončna dolina in Postajališče za avtodome (PZA). Kot je znano, se je celoten kompleks zaprl 16. marca ob razglasitvi epidemije koronavirusa.

Z odprtjem vseh kapacitet bodo hkrati poskrbeli, da bodo gostje v turističnem kompleksu razkropljeni in se čim manj srečevali. "Za nas je namreč zdravje naših gostov na prvem mestu in v skladu s tem bomo sprejeli in upoštevali tudi vse potrebne predpisane ukrepe. Velika prednost bivanja pri nas je seveda naša lokacija. Turistični kompleks Bioterme se namreč nahaja v mirni dolini sredi gozdov in prostranih polj ter Vam tako nudi idealen oddih sredi neokrnjene narave in izven urbanih naselij, kjer obstaja več možnosti za okužbo z nevarnim virusom," ob tem sporočajo.

V glampingu vsaka enota zase; hotelske sobe velike in zračne

V glampingu Sončna dolina je vsaka od namestitev enota zase, ločena od drugih ter z veliko teraso pred samo enoto. Glamping naselje ima poseben vhod, ki preprečuje drugim dostop do samega naselja. Kot samo ime pove, se nahaja v prelepi dolini in je obdan z gozdom in zelenimi površinami. Ob glampingu je ribnik, ki se ga lahko izkoristi za čudovit sprehod in za opazovanje narave in življenja v njem.

Hotelske sobe so velike in zračne, skupni prostori pa prostrani, kar zagotavlja nemoteno bivanje in gibanje gostov na svežem zraku.

Hotel ima svoj hotelski bazen ter glamping svoj biološki bazen in tako lahko uživate v kopanju ne da bi morali prehajati v drugi objekt, če tako želite. Lahko pa seveda tudi koristite kopalne površine v termalnem parku.

"Radi se pohvalimo tudi z dejstvom, da so za izdelavo celotnega kompleksa uporabljeni naravni materiali in pri svojem obratovanju upoštevamo navodila varovanja narave s čimer smo si prislužili tudi znak za okolje Eko marjetica ter laskav naziv Slovenia Green Accommodation," dodajajo.

Turistični kompleks je tudi idealno izhodišče za individualne izlete, kolesarjenje in pohode po bližnji in daljni okolici, ki ponuja nešteto zanimivih destinacij za prav vse generacije.

Ugodnosti za goste

"Vsem gostom, ki bodo pri nas bivali več kot 2 dni ponujamo v ceni aranžmaja tudi kupone različnih okoliških ponudnikov s popusti. Tistim, ki bodo bivali več kot 5 dni pa še 30 minutno masažo za dodatno sprostitev telesa in duha. V času Vašega oddiha pri nas bomo skrbno izvajali vsa navodila in priporočila pristojnih inštitucij in tako poskrbeli, da bo Vaše bivanje brezskrbno in sproščujoče. Takšno, kot ga po težkem preteklem obdobju prav vsi potrebujemo, da naberemo novih moči in dobre volje za bodoče izzive," so še ob tem povedali ter dodali: "Pri nas se čas ustavi. Vljudno vabljeni v Bioterme!"



Več v Gospodarstvo