To je ropar bančne poslovalnice v Križevcih pri Ljutomeru. Ga prepoznate?

Neznani storilec je bil visok okrog 190 cm, oblečen v sivo trenirko s kapuco, na hlačah z vzdolžno črno črto. Čez zgornji del trenirke je imel oblečeno črno majico s kratkimi rokavi. Na glavi je imel kapuco in masko.

Prlekija-on.net, sreda, 13. maj 2020 ob 21:074
Roparja je posnela nadzorna kamera

Roparja je posnela nadzorna kamera

Poročali smo že o ropu bančne poslovalnice v Križevcih pri Ljutomeru. Iz PU Murska Sobota so poslali še opis neznanega storilca in priloženi fotografiji. Neznani storilec je bil visok okrog 190 cm, oblečen v sivo trenirko s kapuco, na hlačah z vzdolžno črno črto. Čez zgornji del trenirke je imel oblečeno črno majico s kratkimi rokavi. Na glavi je imel kapuco in masko. Po dejanju je storilec kraj peš zapustil.

Policisti so izvajali aktivnosti za prijete storilca, vključno s cestnimi blokadami. V aktivnosti je bil vključen tudi policijski helikopter.

Objavljamo fotografiji neznanega storilca in prosimo vse, ki bi o storilcu ali dejanju karkoli vedeli, da to sporočite na interventno številko Policije 113 ali na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon Policije 080 1200.

Rop bančne poslovalnice v Križevcih pri Ljutomeru

Oborožen moški oropal banko v Križevcih pri Ljutomeru




Več v Črna kronika