Policisti zavarovali območje zaradi pristanka helikopterja

Helikopter je iz Velike Nedelje odpeljal pacientko v UKC Maribor

Prlekija-on.net, petek, 22. maj 2020 ob 19:46
Helikopter Slovenske vojske

Helikopter Slovenske vojske

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 21. maja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 11.00 so bili napoteni na dogodek v Dobravo, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 11.40 so policisti državljanu Hrvaške, kateri je kršil cestno prometne predpise in ni mogel poravnati globe odvzeli dokumente, kateri so mu bili vrnjeni, ko je plačal globo.

Ob 12.05 so bili napoteni v naselje Velika Nedelja, kjer so policisti zavarovali območje zaradi pristanka helikopterja, katerega so potrebovali zdravstveni delavci za prevoz pacientke v UKC Maribor.

Ob 17.08 so bili policisti napoteni v naselje Žerovince, kjer je prišlo do prometne nesreče II. kategorije, zaradi neprilagojen hitrosti voznika, opravljen je bil ogled kraja prometne nesreče, kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 17.15 so policisti posredovali v naselju Rakovec, kjer je prišlo do sosedskega spora. Policisti so na kraju ugotovili, da je prišlo do kršitve določil Zakona o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju je bil zaradi kršitve navedenega zakona izdan plačilni nalog.

Ob 20.25 so bili napoteni na dogodek v Žerovince, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo.



Več v Črna kronika