Kjer je volja, tam je pot!

Prostovoljci so zraven vseh meritev in črtanja igrišča, pobrusili in prebarvali še oba gola za nogomet, oba koša (ogrodje, tabla in obroč) in vse klopi ob igrišču

Prlekija-on.net, sobota, 13. junij 2020 ob 10:10
Urejanje igrišča na Cvenu

Urejanje igrišča na Cvenu

Več kot 25 prostovoljcev se je udeležilo delovne akcije na asfaltnem igrišču ob POŠ Cven, kjer so učenci, starši, učiteljice, člani ŠD Cven in ostali, vso četrtkovo popoldne pridno delali in se potrudili, da je igrišče z okolico zasijalo v novih barvah.

To je dokaz, da se z voljo in s prostovoljnim delom lahko doseže marsikaj.

V jeseni preteklega leta so člani ŠD Cven skupaj s starši otrok, ki obiskujejo POŠ Cven, na novo zarisali črte na asfaltnem nogometnem igrišču, ker je dalo igrišču nov izgled.

Že takrat pa se je pojavila ideja, da bi v pomladnih mesecih zarisali še črte za košarkarsko igrišče, katerih ni bilo vse od zadnje preplastitve igrišča, torej že več kot 20 let.

A tokrat se je akcija še nekoliko razširila, saj so prostovoljci, zraven vseh meritev in črtanja igrišča, pobrusili in prebarvali še oba gola za nogomet, oba koša (ogrodje, tabla in obroč) in vse klopi ob igrišču.

Dela je bilo res ogromno, vendar je ob tako številčni udeležbi bilo opravljeno prav vse.

Igrišče je tako zasijalo v novi podobi, kar bo samo še dodatna motivacija za športno udejstvovanje otrok iz vrtca Cven, učencev iz POŠ Cven in vseh ostalih, ki obiskujejo igrišče v popoldanskih urah ali pa ga bodo začeli.

Hvala vsem za vaš doprinos k lepšemu igrišču!

Akcijo so organizirali: ŠD Cven, POŠ Cven in Športna zveza Ljutomer.



Več v Šport