Policisti petim voznikom zasegli vozila

En voznik kolesa z motorjem pa je, zaradi neupoštevanja prednosti, trčil v osebni avtomobil in se pri tem huje poškodoval

Prlekija-on.net, sreda, 17. junij 2020 ob 22:07
Policija

Policija

Včeraj zvečer so policisti PPP Maribor obravnavali 25-letnega voznika, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in z neregistriranim vozilom, ki mu je bilo zaseženo. Policisti so zvečer obravnavali še 56-letnika, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,62 mg/l) in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Tudi njemu je bilo vozilo zaseženo.

Včeraj popoldne je bilo zaseženo tudi kolo z motorjem - policisti PP Maribor II so v postopku s 55-letnikom ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo pa je bilo neregistrirano. Neregistriran osebni avtomobil je bil zasežen tudi 48-letniku, ki ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljenja. Moški je vozil pod vplivom alkohola (0,74 mg/l). Brez vozila pa je ostal še 19-letnik, ki je brez veljavnega vozniškega dovoljenja vozil neregistriran osebni avtomobil.

53-letni voznik kolesa z motorjem pa je, zaradi neupoštevanja prednosti, včeraj popoldne v Peklu trčil v osebni avtomobil in se pri tem huje poškodoval.