V finalu Lige ENA sta se pomerila NK Kapela Ekosen IR paneli in ŠD Teksas bar Videm

Pod organizacijo Slovenske malonogometne zveze in ŠD Černelavci v Černelavcih pri Murski Soboti potekata polfinale in finale Lige ENA

Prlekija-on.net, petek, 26. junij 2020 ob 18:37
Finale ste lahko spremljali v živo

Finale ste lahko spremljali v živo

V petek pod organizacijo Slovenske malonogometne zveze in ŠD Černelavci v Černelavcih pri Murski Soboti potekata polfinale in finale Lige ENA. Ob 17. uri sta se pomerila ŠD Teksas bar Videm in ŠD Arko Ključarovci, kjer so slavili Videmčani. Ob 18.15 pa so se pomerili še NK Kapela Ekosen IR paneli in KMN Pečarovci.

Ob 20.30 je sledil finale, kjer je z 7:2 slavila ekipa NK Kapela Ekosen IR paneli.

Po rednem delu je med ekipama ŠD Teksas bar Videm in ŠD Arko Ključarovci, bil rezultat z 1:1, strelca zadetkov sta bila Nejc Brusar (Videm) in Alen Brumen (Ključarovci), po streljanju najstrožjih kazni pa so se bolj izkazali Videmčani in dobili polfinale s skupnim rezultatom s 3:1.

V finalu so tudi NK Kapela Ekosen IR paneli, ki so polfinalno tekmo proti KMN Pečarovci dobili s 7:1. Med strelce so se za Kapelo vpisali Nejc Grandošek, Ian Emeršič (2x), Robert Kurež (2x), Daniel Frčko in Denis Karoli, za Pečarovce pa je nasprotnikovo mrežo zatresel Sašo Gomboc.

Po rednem delu je bil rezultat z 1:1, strelca zadetkov sta Nejc Brusar...

Objavil/a Slovenska malonogometna zveza dne Petek, 26. junij 2020

S Sd Videm Teksas bar se bo v finalu pomeril NK Kapela Ekosen IR...

Objavil/a Slovenska malonogometna zveza dne Petek, 26. junij 2020


Več v Šport