S steklenico ga je porezal po vratu

Ob tem naj bi bil začet tudi postopek skrajšanja odpiralnega časa za oba lokala na tej lokaciji ter preventivna prisotnost policistov

Prlekija-on.net, ponedeljek, 29. junij 2020 ob 20:20
Na lokaciji bo preventivno prisotna tudi policija

Na lokaciji bo preventivno prisotna tudi policija

Po naših neuradnih, a zanesljivih infromacijah, je iz petka na soboto v Ljutomeru prišlo do dogodka, ko je ena oseba drugo po vratu porezala s črepinjami steklenice.

Za uradne informacije smo zaprosili Suzano Rauš, predstavnico za odnose z javnostmi pri PU Murska Sobota, ki nam je odgovorila: "S strani Zdravstvenega doma Ljutomer smo bili policisti 27.6.2020 ob 4.25 uri obveščeni, da so oskrbeli osebo, ki je bila v lokalu v Ljutomeru porezana po vratu. Z zbiranjem obvestil je bilo do sedaj ugotovljeno, da je pri kiosku na Prešernovi ulici oškodovanec najprej začutil udarec od strani, nato pa ga je neznana oseba s steklenico udarila po glavi in je s tem zadobil vreznino na vratu. Stopnja poškodbe zaenkrat še ni znana."

Po naših informacijah je sicer storilec žrtvi povzročil več cm dolgo rano, za oskrbo katere je bilo potrebnih okoli dvajset šivov.

Začet naj bi bil postopek skrajšanja odpiralnega časa za oba lokala na tej lokaciji

Kot nam je še ob tem pojasnila Rauševa, naj bi na tem območju sledile tudi omejitve obratovanja lokalov ter preventivna prisotnost policistov: "Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil v tej zvezi, prav tako pa bo začet postopek skrajšanja odpiralnega časa za oba lokala na Prešernovi ulici v Ljutomeru, saj je navedeno varnostno obremenjeno območje, policisti pa bodo s svojo prisotnostjo na navedenem območju delovali tudi preventivno."

Razgrajanje tudi teden pred tem

Ob tem spomnimo, da je tudi teden pred tem v enem izmed ljutomerskih lokalov prišlo do vroče krvi. Takrat sta v gostinskem lokalu v Ljutomeru javni red in mir kršila dva gosta. Eden od njiju se je ob intervenciji policistov pomiril, drugi pa je s kršitvijo nadaljeval, razgrajal in se nedostojno vedel ter razbijal kozarce in nato bil pridržan. Ta dogodek se sicer po naših informacjah ni zgodil na istem območju in ni povezan s tem primerom.



Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25