Policisti obveščeni o gibanju sumljive osebe v Ormožu

Patrulja je s kraja poročala, da gre za državljana Francije, kateri peš potuje po Sloveniji in je namenjen na Madžarsko

Prlekija-on.net, ponedeljek, 6. julij 2020 ob 14:431
Ormož

Ormož

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 3. julija, ob 16:14 uri so v naselju Trnovci zabeležili dogodek s starejšo žensko, ki je potrebovala zdravniško pomoč. Na kraju je bila tudi ekipa nujne medicinske pomoči ZD Ormož z dežurnim zdravnikom, katera je osebo odpeljala na zdravljenje v ptujsko bolnišnico.

V soboto, 4. julija, ob 20:00 uri so bili obveščeni o popisani prometni signalizaciji v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji. Opravljen je bil ogled, obveščeni oškodovanci, po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Ob 16.40 uri so bili policisti obveščeni o gibanju sumljive osebe v Ormožu. Patrulja je s kraja poročala, da gre za državljana Francije, kateri peš potuje po Sloveniji in je namenjen na Madžarsko.

Ob 21.45 uri so izven naselja Lešnica obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Ker sta voznica in vozilo izpolnjevala pogoje za udeležbo v prometu so na kraju odstopili od ogleda.

Ob 23.19 uri so v Vičancih obravnavali motenje nočnega počitka. Kršitelj je bil opozorjen.

V nedeljo, 5. julija, ob 18.31 uri je na policijsko postajo prišel občan in povedal, da pogreša partnerko, ki je odšla peš neznano kam. Policisti so v nekaj minutah pogrešano žensko našli v Ormožu.

Ob 23.12 uri so v naselju Ivanjkovci obravnavali kršitev javnega reda in miru. Zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog.



Več v Črna kronika