Optika Dober vid – »Naj vam izbira očal predstavlja užitek!«

Se za zamenjavo očal težko odločite? Nič več. V Optiki Dober vid bodo poskrbeli, da bo nakup očal za vas prijeten in kar je najpomembneje, strokovno podkovan.

Oglasno sporočilo, sreda, 8. julij 2020 ob 19:32
Optika Dober vid

Optika Dober vid

Optika Dober vid v Ljutomeru, Kolodvorska ulica 18a, je svoja vrata odprla junija 2019. Lastnica, optičarka Tanja Jerebic, je sanje o lastnem podjetju uresničila z namenom, da bi v Ljutomeru in njegovi okolici razširila ponudbo na optičnem področju. Pravi, da je optika specifično, svojevrstno področje, ki od optika zahteva veliko strokovnosti, ob tem pa tudi natančnost, estetski občutek in posluh za potrebe ter želje ljudi. S tega vidika v optiki strankam nudijo široko ponudbo korekcijskih in sončnih okvirjev različnih oblik, velikosti, barv, vzorcev, materialov, prav tako razpolagajo z različnimi ponudniki optičnih stekel. Optika Dober vid svojo prednost vidi v strokovno podkovanem kadru in individualnem pristopu pri svetovanju svojim strankam. Individualni pristop je zelo pomemben, sploh v današnjem času, ko je na tržišču zelo raznolika ponudba.

V Optiki Dober vid ugotavljajo, da ljudje pogosto niso seznanjeni z vsemi možnostmi, ki so jim na voljo ob nakupu očal. Zaposleni v optiki se zavedajo, da je optično področje živo področje, pri katerem se iz leta v leto pojavljajo novosti, in sicer tako na področju okvirjev (materiali, oblike, barve itn.) kot tudi področju optičnih stekel (tehnologija izdelave stekel, antirefleksni nanosi, estetske novosti stekel itn.). S tega vidika spremljajo dogajanje na optičnem področju, se izobražujejo o novostih, saj želijo svojim strankam zagotoviti najbolj optimalne rešitve za njihov vid.

Optika Dober vid je prav tako pogodbeni dobavitelj medicinskih pripomočkov, kar pomeni, da lahko pri njih unovčite naročilnico za očala in uveljavite znesek, ki vam pripada iz zdravstvenega zavarovanja. Vse od avgusta in do konca leta 2020 dobite na naročilnico, zraven zneska, ki vam pripada od zavarovalnice, še dodatnih 50 % njene vrednosti.

Optika Dober vid opravlja BREZPLAČNE PREGLEDE oči za predpis očal, na katere se lahko naročite preko telefona 041 230 323 ali preko elektronske pošte optika@dobervid.com.

V preteklem mesecu je bila Optika Dober vid izbrana na razpisu #OkvirPomoči, ki ga je organizirala banka NLB. Namen razpisa je v času koronakrize pomagati malim podjetjem, ki s svojo storitvijo pripomorejo h kvalitetnejšemu življenju lokalnega prebivalstva, in sicer z zagotovitvijo oglasnega prostora v lokalnem okolju

Več o optiki si lahko preberete na njihovi spletni strani www.dobervid.com in na njihovih socialnih omrežjih: Facebook (Optika Dober vid) in Instagram (@optikadobervid).



Več v Gospodarstvo