Prlekija v oddaji Na lepše

Snemanje oddaje Na lepše v Prlekiji

Milan Belec, torek, 15. marec 2011 ob 19:515
Snemanje oddaje

Snemanje oddaje

TV Slovenija je posnela oddajo katera predstavlja Prlekijo. Starosta Slovenske televizije Drago Bulc je tokrat v svoji oddaji želel predstaviti Prlekijo na manj prepoznaven način. Voditeljica Marjana Grčman je preživela dan med Prleki in preko svojega potovanja predstavlja naš konec vsem, kateri gledajo odmevne oddaje. LTO Ljutomer je pomagal koordinirati sam potek snemanja. Prepoznavni in močni promotorji pa so bili tudi tokrat ljutomerski oldtimerji Puhovci.

Manjša skupina z različnimi vozili je popeljala novinarko in snemalce ter poskušala prikazati doživetja za goste, ki bi želeli doživeti te konce drugače, nepozabno. Prikazati deželo, katera je dala največjega izumitelja in tovarnarja Janeza Puha. Uspelo nam je, čeprav je čas ko še večina Oldtimer vozil počiva.

Za prepoznavnost in dobro voljo so poskrbeli Künštni Prleki, kateri so nepogrešljivi in drugačni. Ljudska glasba in vesela družba so tisto, kar si želijo obiskovalci.

Doživeti dan v Prlekiji je nekaj, kar ostane v lepem spominu, posamezniki in društva pa so tista vrednota, ki lahko naredi ta dan ali trenutek nepozaben.


Več v Glasba in film