Radenska še na pomoč restavracijam: ob hrani vam častijo pijačo

Akcija #ZASKUPAJ se širi na restavracije

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. julij 2020 ob 11:30
Radenska vam ob hrani časti pijačo

Radenska vam ob hrani časti pijačo

Po uspešni akciji v podporo kavarnam in barom v Radenski nadaljujejo s pomočjo restavracijam. Da bi k užitkom ob okusnem obroku in pijači privabili čim več gostov ter restavracijam tako pomagali prebroditi negotove razmere, ponujajo kupone za brezplačno pijačo iz Radenske. Kupon, s katerim ob naročilu hrane omizju pijačo »časti« Radenska, si lahko zagotovite do 31. julija na spletnem mestu www.zaskupaj.si.

Postopnem sproščanju ukrepov za zajezitev epidemije koronavirusa je gostincem prineslo olajšanje, a že kmalu se je pokazalo, da so razmere v gostinstvu še vedno zelo negotove. Da bi poskrbeli za nekaj dodatnega optimizma, so v Radenski pripravili novo akcijo - tokrat v podporo restavracijam.

Trenutno je kupon mogoče unovčiti v preko 100 lokalih

Radenska v podporo gostincem: Vi povabite, Radenska časti!


"Akcija za brezplačno kavo in Radensko v izbranih kavarnah ter barih je doživela odličen odziv. Zato nadaljujemo že z novo pobudo, s katero želimo spodbuditi še hitrejše okrevanje gastro segmenta. Verjamemo, da bomo z brezplačno pijačo, tudi za celo omizje, prispevali k večjemu interesu gostov, ki jih v restavraciji čaka prijetna izkušnja, v spremstvu naših mehurčkov," je povedala Egle Whele, direktorica marketinga Radenska ADRIATIC.

Na voljo 3.000 kuponov - tudi za celo družino

S kuponom, ki ga dobite na spletni strani www.zaskupaj.si, vam ob obroku v eni izmed priljubljenih restavracij, ki v akciji sodelujejo, pripada brezplačna pijača blagovnih znamk Radenska ali Pepsi po vaši izbiri. Če restavracijo obiščete v družbi ali v krogu družine, pa lahko z enim kuponom brezplačno pogostite tudi vaše spremstvo - do največ štirih oseb. Trenutno je v mreži gostincev, ki so vključeni v akcijo, 60 priljubljenih restavracij širom Slovenije, njihovo število pa narašča.

Vsak deseti kupon prinaša dodatno nagrado v vrednosti 30 EUR

Kupone za brezplačno pijačo je moč prejeti do 31. julija 2020, unovčiti pa do 31. avgusta 2020. Vsak deseti unovčen kupon prinaša prav posebno presenečenje - dodaten kupon v vrednosti 30 evrov, ki ga lahko stranka po lastnih željah v enkratnem znesku izkoristi pri naslednjem obisku iste restavracije, kjer je unovčila kupon za pijačo.

Privoščite si nekaj dobrega tudi vi!

Obiščite spletno stran www.zaskupaj.si, razmislite kam se boste odpravili nekaj dobrega pojesti, poskrbite za izbrano družbo ... in nazdravite s tremi srci!Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo