Aleksandra Pivec: »Od nikogar, nikoli in nikdar ne bom sprejela ničesar, zaradi česar bi slabo spala.«

»Slovenski javnosti zagotavljam, da nikoli nisem in ne bom izkoriščala položaja ministrice za koristi mene ali mojih bližnjih,« je med drugim zapisala v daljšem zapisu.

Prlekija-on.net, torek, 4. avgust 2020 ob 10:58
Aleksandra Pivec

Aleksandra Pivec

Kmetijska ministrica in predsednica stranke DeSUS, Aleksandra Pivec, se je po številnih očitkih o plačevanju prenočitev v zadnjih tednih, odzvala na svojem Facebook profilu z daljšim zapisom. "Slovenski javnosti zagotavljam, da nikoli nisem in ne bom izkoriščala položaja ministrice za koristi mene ali mojih bližnjih. Od nikogar, nikoli in nikdar ne bom sprejela ničesar, zaradi česar bi slabo spala," je med drugim zapisala.

Poudarila je, da ima po njenem mnenju vsak pravico do tedna dopusta ter zatrdila, da je prenočitev na Krasu plačala sama, zasebnih računov pa ne namerava kazati medijem, temveč le pristojnim institucijam. Glede konca tedna v Izoli je pojasnila, da je bilo najprej res v načrtu, da bosta z njo spala tudi otroka in sta se zato tudi prijavila v hotelu, vendar so si po njenih besedah potem premislili in sta prespala drugje.

"Najprej moram priznati, da sem se preostro odzvala na prva medijska vprašanja povezana z Vinakrasom. Ampak, ko so v politične napade name vpletli tudi otroka in moža, sem enostavno izgubila živce. Dva mandata sem v politiki in vladi, a si niti v sanjah nisem mogla misliti, da je lahko politični boj tako umazan, kot se kaže zadnje mesece, ko je situacija postala povsem histerična," je začela svoj zapis, ki si ga v celoti lahko preberete spodaj.

Minister in ministrica sta nazdravila v Zidanici Malek in odkrivala lepote Prlekije

Minister in ministrica nazdravila v Prlekiji: »Dva. Pivca. #dopustDoma #vinskadezela«


Najprej moram priznati, da sem se preostro odzvala na prva medijska vprašanja povezana z Vinakrasom. Ampak, ko so v...

Objavil/a Aleksandra Pivec dne Ponedeljek, 03. avgust 2020


Več v Politika