Ormoški policisti obveščeni o pobegu otroka iz vrtca

Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je otrok zapustil prostore vrtca, pri tem pa ga je zaznala občanka, katera je otroka zapeljala nazaj v vrtec.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 24. avgust 2020 ob 09:01
Otrok je zapustil prostore vrtca (simbolična fotografija)

Otrok je zapustil prostore vrtca (simbolična fotografija)

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 21. avgusta, ob 14.10 uri so bili s strani občanke obveščeni o pobegu otroka iz vrtca. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je otrok zapustil prostore vrtca, pri tem pa ga je zaznala občanka, katera je otroka zapeljala nazaj v vrtec. Policisti pri preverjanju okoliščin niso zaznali elementov kaznivega dejanja.

Ob 18.10 so bili obveščeni o neplačilu kupljenega goriva na bencinskem servisu. Ugotovljena je bila identiteta lastnika vozila, kateri pa je poravnal račun.

Ob 18.15 so v Ormožu obravnavali prodajo sončnih očal. Moškega, kateri je očala prodajal (tujec), so predali v nadaljnji postopek mobilni enoti FURS-a, saj je šlo za kršitev katera spada pod njihovo pristojnost.

V soboto, 22. avgusta, ob 13.45 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Ko bo kršitelj izsleden, mu bo izdan plačilni nalog v zvezi kršitev določil 6. člena ZJRM-1.

Ob 22.08 uri so bili obveščeni, da v naselju Kajžar oseba sežiga odpadno listje in vejevje, kar moti občana. Na kraju je bilo ugotovljeno da do kršitve ni prišlo.

Ob 23.56 so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, na regionalni cesti Pavlovci - Miklavž, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča z vozilom oplazil obcestno ograjo in si poškodoval vozilo. Na kraju mu je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil ZPrCP.

Ob 23.40 uri so bili obveščeni o podrtem drevesu na lokalni cesti Središče ob Dravi - Preseka (RH). Podrto drevo so odstranili gasilci PGD Središče ob Dravi.

V nedeljo, 23. avgusta, ob 00.45 uri so bili obveščeni o nespoštovanju obratovalnega časa v gostinskem lokalu v Ivanjkovcih. Zaradi kršitve bo zoper lastnico lokala in odgovorno osebo podan obdolžilni predlog na tržni inšpektorat.

Ob 01.09 uri so prav tako bili obveščeni o nespoštovanju obratovalnega časa v gostinskem lokalu v Bresnici. V zvezi tega še zbirajo obvestila.



Več v Črna kronika