V trčenju s tovornim vozilom, motorist huje poškodovan

Vzrok prometne nesreče je bilo nepravilno zavijanje voznika tovornega vozila.

Prlekija-on.net, sobota, 5. september 2020 ob 07:50
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, dve kaznivi dejanji, sedem kršitev javnega reda in miru, zasegli dva osebna avtomobila, prijeli štiri tujce, ki so v našo državo vstopili ilegalno, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 14.30 je v Murski Soboti prišlo do trčenja med voznikom tovornega avtomobila in voznikom motornega kolesa. Vzrok prometne nesreče je bilo nepravilno zavijanje voznika tovornega avtomobila. Zaradi tega je motorist trčil v levi bočni del tovornega avtomobila in padel po vozišču. Pri trčenju se je hudo telesno poškodoval in se zdravi v soboški bolnišnici.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila in zatajitev ženske torbice, ki jo je stranka pozabila v trgovini.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zasežena sta bila dva osebna avtomobila, ker voznika za vožnjo nista posedovala vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika