Po trčenju je dva potnika izvrglo iz vozila

Vsi trije sopotniki so dobili težje telesne poškodbe in so ostali na zdravljenju v UKC Maribor.

Prlekija-on.net, nedelja, 6. september 2020 ob 10:48
Poškodovale so se tri osebe

Poškodovale so se tri osebe

Iz PU Maribor so sporočili, da so policisti Prometne policijske postaje Maribor, včeraj okoli 21.00 ure obravnavali nesrečo, v kateri so bile huje telesno poškodovane tri osebe. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila tipa kabriolet, okoli 20.45 ure vozil vozilo s spuščeno streho, po lokalni cesti na območju Ruš.

Ko je po makadamskem vozišču, ki poteka po klancu navzdol, pripeljal v desni nepregledni ovinek, z vozilom ni vozil prilagojeno in po desni strani smernega vozišča, temveč je zapeljal v levo preko levega roba vozišča. Posledica njegove vožnje je bila, da je s sprednjim čelnim delom vozila trčil v obcestno drevo. Po trčenju sta voznik ter sopotnik spredaj ostala v vozilu - oba sta uporabljala varnostni pas, oba potnika, ki pa nista uporabljala vgrajenih varnostnih pasov, pa je po trčenju izvrglo iz vozila.

Na kraju so posredovali reševalci, ugotovljeno je bilo, da so vsi trije sopotniki zadobili težje telesne poškodbe in so ostali na zdravljenju v UKC Maribor.

PROMETNA NESREČA: http://www.gasilskabrigadamaribor.si/intervencije/05092020---prometna-nesreca---pecke

Objavil/a Gasilska brigada Maribor dne Sobota, 05. september 2020


Več v Črna kronika