Radgonski policisti so obravnavali poškodovanje tuje stvari

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.

Prlekija-on.net, sreda, 16. september 2020 ob 07:57
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in štiri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bila v Ižakovcih obravnavana tatvina mobilnega telefona. Na banki v Murski Soboti je bil odkrit ponarejen bankovec za 50 EUR. Lendavski policisti so obravnavali tatvino športne opreme in goljufijo, radgonski pa poškodovanje tuje stvari.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.Več v Črna kronika