S strojem za obiranje jabolk se je huje telesno poškodovala 59-letnica

V 65-letnika pa je trčil lasten traktor, ko so popustile zavore, zatem pa je traktor trčil še v stanovanjsko hišo in obstal na betonski škarpi.

Prlekija-on.net, nedelja, 4. oktober 2020 ob 07:44
S strojem za obiranje jabolk se je hudo telesno poškodovala 59-letna ženska

S strojem za obiranje jabolk se je hudo telesno poškodovala 59-letna ženska

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, tri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in nesrečo pri delu.

V Lendavskih goricah je 65-letni moški po klancu navzdol vozil kmetijski traktor s pripeto prikolico. Vozilo je zaustavil, da bi odstranil oviro s ceste. Ko je bil pred traktorjem, so popustile zavore in je vozilo trčilo vanj, zatem pa še v stanovanjsko hišo in obstalo na betonski škarpi. Voznik se zaradi hudih poškodb zdravi v soboški bolnišnici.

Lendavski policisti so obravnavali nasilje v družini. Osumljecu je bila odvzeta prostost in bo danes s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji ni pomiril, so soboški policisti odredili pridržanje.

V Vadarcih je bila obravnavana nesreča pri delu, v kateri se je pri delu s strojem za obiranje jabolk hudo telesno poškodovala 59-letna ženska.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Lendava.Več v Črna kronika