Konji ušli iz poškodovane ograde

Policisti so bili obveščeni o konjih, ki se nahajajo na prostem v naravi.

Prlekija-on.net, petek, 9. oktober 2020 ob 08:39
Policisti so bili obveščeni o konjih, ki se nahajajo na prostem v naravi (simbolična fotografija)

Policisti so bili obveščeni o konjih, ki se nahajajo na prostem v naravi (simbolična fotografija)

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v četrtek, 8. oktobra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 17:25 uri so policisti imeli v postopku voznika osebnega vozila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 0.54 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Proti potrdilu je bilo vozniku začasno odvzeto vozniško dovoljene, izdan plačilni nalog in prepovedana nadaljnja vožnja.

Ob 19.15 uri so od oškodovanca sprejeli na zapisnik ustno kazensko ovadbo za kaznivo dejanje Zlorabe osebnih podatkov in Ponarejanje listin. Na okrožno državno tožilstvo na Ptuju bodo podali ovadbo.

Ob 20.04 uri so intervenirali na obvestilo o umazanem vozišču, vendar je vozišče bilo očiščeno že pred njihovim prihodom.

Ob 20.10 uri so bili obveščeni o konjih, ki se nahajajo na prostem v naravi. Konji so ušli iz poškodovane ograde. V tej zvezi so obvestili lastnika, ki je konje zaprl v hlev.

Ob 21.32 uri so bili obveščeni, da je domači pes na dvorišče prinesel odvrženo glavo srnjaka. V zvezi dogodka nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja - Nezakonit lov. Po končanem postopku so o prevzemu ostankov divjadi obveščali higienika.



Več v Črna kronika