Voznik viličarja med vzvratno vožnjo trčil v delavca, ki se je huje poškodoval

Ob 19.30 je prišlo do nesreče pri delu, kjer je voznik viličarja za nalaganje koruze med vzvratno vožnjo trčil v delavca, ki je tam opravljal vzdrževalna dela. Delavec je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel hudo telesno poškodbo.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 12. oktober 2020 ob 07:32
Do delovne nesreče je prišlo z viličarjem

Do delovne nesreče je prišlo z viličarjem

Preteklo nedeljo so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno kaznivo dejanje, štiri prometne nesreče, tri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, požar, prijeli pet tujcev in dva primera povoženja divjadi.

Ob 08.25 je voznik osebenga avtomobila v Grabšincih, zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v obcestni jarek. Pri tem se je lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila.

Prometna nesreča

Voznik z osebnim vozilom zdrsnil s cestišča in se poškodoval


Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 19.30 je prišlo v Lipovcih do nesreče pri delu. Voznik viličarja za nalaganje koruze, je med vzvratno vožnjo trčil v delavca, ki je tam opravljal vzdrževalna dela. Delavec je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel hudo telesno poškodbo.

Okrog polnoči so bili obveščeni, da v Vučji Gomili gori stara nenaseljena hiša. Gasilci so požar pogasili. Tekom današnjega dne bo opravljen ogled, ko se bo poskušalo ugotoviti vzrok požara.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika

Policija

Obravnavali tatvino goriva in poškodovanje vozil

četrtek, 23. maj 2024 ob 07:45
Požar je zajel hišo, foto: PGD Ljutomer

Ponoči zagorela stanovanjska hiša

sreda, 22. maj 2024 ob 12:25