Policisti obravnavali tatvino solate

V nedeljo popoldan so v naselju Podgorci policisti obravnavali tatvino solate. Sprejet je bil zapisnik, sledi kazenska ovadba.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 12. oktober 2020 ob 10:52
V Podgorcih so policisti obravnavali tatvino solate

V Podgorcih so policisti obravnavali tatvino solate

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 9. oktobra, ob 14.40 so na območju Ptuja obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred seboj vozeči osebni avtomobil. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 19.58 so bili obveščeni o kršitvi odloka glede druženja oseb. Patrulja na kraju ni zaznala elementov prekrška.

Policija

V bližini Ormoža izsledili in prijeli 35 tujcev


V soboto, 10. oktobra, ob 07:39 uri so v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji zaustavili voznika kombiniranega avtomobila, državljana Belgije, kateri je prevažal 35 oseb, kateri so pred tem nelegalno vstopili na ozemlje Republike Slovenije. Tujci so bili po končanem postopku vrnjeni hrvaškim varnostnim organom. Njihovemu prevozniku je bila odvzeta prostost in je bil v nadaljevanju priveden k preiskovalnemu sodniku zaradi suma kaznivega dejanja po 308 čl. kazenskega zakonika.

Ob 22:08 uri so bili s strani zdravniškega osebja Psihiatrične bolnice Ormož obveščeni, da je iz zaprtega oddelka pobegnil njihov pacient. Oseba je bila izsledena ter odpeljana nazaj v Psihiatrično bolnico Ormož.

V nedeljo, 11. oktobra, ob 12.38 uri so v naselju Podgorci obravnavali tatvino solate. Sprejet je bil zapisnik. Sledi kazenska ovadba.

Ob 17:58 uri so v naselju Hum pri Ormožu obravnavali kršitev javnega reda in miru in kaznivo dejanje. Zoper kršitelja bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.



Več v Črna kronika