V prostorih Upravne enote Ormož poostreni varnostni ukrepi

Za vstop v stavbo je obvezna zaščitna maska. Prav tako vas prosijo, da si ob vstopu v stavbo razkužite roke ter ves čas skrbite za ustrezno varnostno razdaljo. Varnostnik vam bo nato izmeril telesno temperaturo.

Prlekija-on.net, sobota, 17. oktober 2020 ob 09:50
V prostorih Upravne enote Ormož izvajajo varnostne ukrepe

V prostorih Upravne enote Ormož izvajajo varnostne ukrepe

Zaradi neugodnega epidemiološkega stanja in varnejšega poslovanja s strankami, v prostorih Upravne enote Ormož izvajajo varnostne ukrepe, ki preprečujejo širjenje okužb s Covid-19.

Za vstop v stavbo je obvezna zaščitna maska. Prav tako vas prosijo, da si ob vstopu v stavbo razkužite roke ter ves čas skrbite za ustrezno varnostno razdaljo.

Varnostnik vam bo ob vstopu izmeril telesno temperaturo. V kolikor bo vaša izmerjena telesna temperatura povišana (nad 37,5C), žal ne boste mogli vstopiti.

Varnostnik vas bo usmerjal k uradnikom in ves čas skrbel, da se bo v hodnikih upravne enote zadrževalo ustrezno število strank. V primeru večjega števila strank pa vas bo napotil na čakanje pred stavbo.

Vloge in dopolnitve vlog, lahko stranke ves čas vlagate tudi po klasični pošti, po elektronski pošti na naslov ue.ormoz@gov.si ali na portal eUprava. Za informacije jih lahko pokličite na tel. št. 02 74 15 400.

Prav tako vas prosijo, da na blagajni plačujete brezstično, z brezgotovinskimi plačilnimi sredstvi.

"Z izvajanjem varnostnih ukrepov podpirate naša prizadevanja za preprečevanje širjenja okužb. Ostanite zdravi." še sporočajo iz UE Ormož.



Več v Gospodarstvo