Dan športa za najmlajše

Občinsko društvo prijateljev mladine Ljutomer in Športna zveza Ljutomer že nekaj let skupaj pripravljata Dan športa za najmlajše, ki se odvija v športni dvorani Šic - Ljutomer v Tednu otroka. A letos nekoliko drugače.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 26. oktober 2020 ob 15:29
Dan športa za najmlajše

Dan športa za najmlajše

Občinsko društvo prijateljev mladine Ljutomer in Športna zveza Ljutomer že nekaj let skupaj pripravljata Dan športa za najmlajše, ki se odvija v športni dvorani Šic - Ljutomer v Tednu otroka. Udeležijo se ga predšolski otroci iz vrtcev UE Ljutomer. Tudi letošnje šolsko leto smo upali do zadnjega, da bomo izpeljali športno druženje, vendar nam je vmes posegla epidemija Korona virusa. Ker pa smo v Občinskem društvu prijateljev mladine Ljutomer in Športni zvezi želeli, da otroci kljub vsemu na dan, ko je bilo načrtovano druženje izvedejo nekaj športnih dejavnosti, smo se dogovorili, da se bomo poslužili IKT tehnologije in izvedli igre v virtualni obliki. Športna zveza Ljutomer je pripravila in posnela nekaj iger (spretnostni poligon z različnimi pripomočki, osnovne motorične vaje, osnovne oblike gibanja in ples), ODPM pa je poskrbelo za jabolka in jabolčni sok Sadjarstva Trstenjak iz Stročje vasi, da so se otroci lahko po športnih dejavnostih okrepčali. Strokovne delavke so izvedene dejavnosti posnele, Športna zveza pa je iz posnetkov naredila kratek film, kjer so zajete športne dejavnosti vseh sodelujočih vrtcev.

V imenu Občinskega društva prijateljev se zahvaljujem Športni Zvezi Ljutomer za pripravljene igre in kratek film o izvedenih dejavnostih. Prav tako se zahvaljujem vsem strokovnim delavkam, ki so izvajale in posnele športne igre in nenazadnje gre zahvala še vsem otrokom, ki so letos sodelovali v malce drugačnem druženju.

Vsem zahvalam se pridružuje tudi Športna zveza Ljutomer.
Ostanite zdravi!

Mateja Polak, ODPM Ljutomer
Aleš Ploj, ŠZ LjutomerVeč v Najmlajši

Noč pod zvezdami v vrtcu Mala Nedelja

Noč pod zvezdami v vrtcu Mala Nedelja

nedelja, 3. december 2023 ob 20:26
Podpis Ekolistine v vrtcu Mala Nedelja

Slavnostni podpis Ekolistine v vrtcu Mala Nedelja

petek, 1. december 2023 ob 14:10