Vsako sredo bodo v občini preventivno razkuževali javne prostore

V sredo so tako razkuževali trgovine, samostan, pošto, večstanovanjske stavbe... osnovno šolo, vrtec in občinske prostore pa se razkužuje ob rednih čiščenjih v lastni režiji.

Prlekija-on.net, četrtek, 29. oktober 2020 ob 08:55
Razkuževanje, foto: Civilna zaščita Sveta Trojica

Razkuževanje, foto: Civilna zaščita Sveta Trojica

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da so v sredo, 28. oktobra, ob 17.33 v občini Sveta Trojica v Slovenskih goricah, preventivno razkuževali prostore. Civilna zaščita Sveta Trojica pa je ob tem sporočila, da so preventivno razkužili vse javne prostore (trgovina Agroremont, trgovina Mercator, Frančiškanski samostan, pošta Sv. Trojica) in večstanovanjske stavbe v občini. Osnovno šolo, vrtec in občinske prostore pa se razkužuje ob rednih čiščenjih v lastni režiji.

"Včeraj so pripadniki občinskega štaba CZ in operativni gasilci PGD Sveta Trojica preventivno razkužili vse javne prostore (trgovina Agroremont, trgovina Mercator, Frančiškanski samostan, pošta Sv. Trojica) in večstanovanjske stavbe v občini. Osnovno šolo, vrtec in občinske prostore se razkužuje ob rednih čiščenjih v lastni režiji. Na podlagi zaskrbljujočih podatkov iz strani NIJZ (tudi v naši občini se št. okužb iz dneva v dan povečuje) bomo razkuževanje po znanih lokacijah izvajali vsako sredo med 18. in 20. uro.
Ostanimo zdravi!
" je ob tem zapisal poveljnik OŠCZ Sveta Trojica, Klemen Potrč.

Spoštovani! Včeraj so pripadniki občinskega štaba CZ in operativni gasilci PGD Sveta Trojica preventivno razkužili vse...

Objavil/a Civilna zaščita Sveta Trojica dne Četrtek, 29. oktober 2020


Več v Črna kronika