V Europarku svoja vrata odpirajo še dodatne prodajalne

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so ob najnovejših vladnih določilih svoja vrata odprle dodatne prodajalne.

Prlekija-on.net, sobota, 7. november 2020 ob 09:48
Nakupovalno središče Europark Maribor, foto: Bojan Mihalič

Nakupovalno središče Europark Maribor, foto: Bojan Mihalič

Europark Maribor že ves čas, odkar so v veljavi posebni vladni ukrepi, obratuje s prilagojeno ponudbo in s prilagojenim poslovalnim časom. V petek je svoja vrata odprlo še nekaj prodajaln, saj je vlada odpravila nekaj omejitev pri ponujanju blaga in storitev. V mariborskem nakupovalnem središču zdaj obratuje lepo število prodajaln, kjer lahko obiskovalci opravijo nujne nakupe in nakupijo vse potrebščine, ki jih potrebujejo za vsakdanje življenje.

Trgovski centri morajo zagotavljati 30 kvadratnih metrov na posamezno stranko

Spremembe v zaprtih javnih prostorih


V Europarku so odprte številne prodajalne

Europark Maribor posluje od ponedeljka do sobote po prilagojenem poslovalnem času. Prodajalne Interspar, Muller in DM so odprte od 8. ure do 20:30, ažurni poslovalni časi ostalih prodajaln pa so objavljeni na Europarkovi spletni strani. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so ob najnovejših vladnih določilih svoja vrata odprle tudi prodajalne Big Bang, Baby Center, Okaidi, s. Oliver junior, Game Center, Pandora, Zlatarna Celje, Telemach in Tele-Mobitel. Od sobote, 7. novembra, bo odprta tudi prodajlna Vitapur. V Europarku že ves čas obratuje tudi veliko število ostalih prodajaln, in sicer: Interspar, drogerija Müller, DM, Sanolabor, Sensilab, Biotopic, Proteini.si, prodajalna Estella, Atelier Rebul, čajnica Chai, trafika, lekarna, banka Nova KBM, pošta, cvetličarna Park in prodajalna za hišne ljubljenčke Premium Pet. Nekaj prodajaln ponuja tudi možnost osebnega prevzema nakupa, ki ga opravimo prek spleta t. i. »Click&Collect«. Vse najnovejše informacije o prilagojenem poslovanju in poslovalnem času so objavljene na spletni strani nakupovalnega središča.

Tudi pri nekaterih gostinskih ponudnikih v nakupovalnih središčih je možen osebni prevzem hrane in/ali dostava.

Zagotavljajo prijetno nakupovanje ob upoštevanju najvišjih higienskih standardov

V Europarku sta varnost in zdravje obiskovalcev na prvem mestu, zato dosledno sledijo vsem varnostim predpisom, uvedli pa so tudi dodatne higienske ukrepe. Ves čas skrbijo za najvišje higienske standarde tako glede rednega razkuževanja rok, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Prizadevajo si, da bi svojim obiskovalcem zagotovili prijetno in nadvse varno nakupovanje. Tudi v teh posebnih razmerah želijo obiskovalcem omogočiti lepo nakupovalno izkušnjo in jim ponuditi priložnost, da se za nasvet glede nakupa obrnejo na prijazne prodajalce. Vsi zaposleni obiskovalcem z veseljem priskočijo na pomoč in jim pomagajo pri izbiri izdelkov. Obenem varnostna služba skrbi za dosledno upoštevanje varnostnih ukrepov in zagotavlja varno ter brezskrbno nakupovanje za vse.



Več v Gospodarstvo