Foto natečaj Lepote Prlekije

Sodelujte v nagradnem foto natečaju

Prlekija-on.net, torek, 19. april 2011 ob 08:515
Foto natečaj Lepote Prlekije

Foto natečaj Lepote Prlekije

Portal Prlekija-on.net v sodelovanju z Občino Ljutomer in Lokalno turistično organizacijo (LTO) Prlekija Ljutomer prireja nagradni foto natečaj Lepote Prlekije. Tema natečaja so fotografije, ki lahko prikazujejo kakršenkoli motiv, pokrajino, ... iz Prlekije. Najboljše fotografije bodo razstavljene v Parku I. slovenskega tabora v sklopu prireditve Lotmerk v cvetoči pomladi.

Natečaj traja od 18. 04. do 09. 05. 2011, komisija pa bo izmed prispelih fotografij, ki ustrezajo pogojem, izbrala tri (3) najboljše, avtorji le-teh pa bodo prejeli glavne nagrade.

Nagrade:
1. nagrada: 200 € (bruto)*, podarja Občina Ljutomer, županja mag. Olga Karba
2. nagrada: 2 kartona buteljčnega vina, podarja LTO Prlekija Ljutomer
3. nagrada: 10 degustacij v Vinoteki Jeruzalem, podarja LTO Prlekija Ljutomer
vsi sodelujoči: majica Prlekija-on.net, podarja Prlekija-on.net

Komisija bo v treh dneh po zaključku natečaja javno objavila seznam nagrajencev na spletnem portalu Prlekija-on.net, vsi nagrajenci pa bodo obveščeni tudi po e-naslovu. Nagrajenci bodo nagrade prejeli v tridesetih dneh po objavljenem izboru nagrajencev.

Razstava desetih najboljših fotografij bo v Parku I. slovenskega tabora, v soboto 14.05. 2011 (v primeru dežja v šotoru na Glavnem trgu Ljutomer). Razglasitev zmagovalcev bo v petek, 13. 05. 2011 v šotoru na Glavnem trgu ob 18. uri v sklopu prireditve Lotmerk v cvetoči pomladi.

V nagradnem natečaju lahko sodelujejo le fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. V nagradnem natečaju sodelujejo ljubitelji fotografije, ki želijo s svojimi fotografijami prispevati k večji prepoznavnosti Prlekije doma in v tujini.
Vsak sodelujoči v nagradnem natečaju, torej avtor fotografije, mora podati vse podatke (ime in priimek, naslov, e-poštni naslov), da ga bodo organizatorji lahko kontaktirali. Vsak lahko sodeluje z neomejenim številom fotografij, vendar lahko prejme samo eno nagrado.

V nagradnem natečaju ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorjih nagradne igre, osebe, ki so zaposlene v partnerskih organizacijah, člani strokovne žirije ter ožji družinski člani zgoraj naštetih.

Dimenzije in lastnosti fotografij:
Vsaj 3.600 x 2.400 slikovnih točk, format JPG, brez kompresije,
100 odstotna kakovost, velikost v KB posamezne fotografije je neomejena.
Zaželjeno je, da so iz fotografije razvidni EXIF podatki.

Avtorji svoje fotografije pošljejo na e-naslov info@prlekija-on.net s pripisom "Za natečaj". V sporočilu morajo biti navedeni kontaktni podatki (ime in priimek, naslov, e-naslov), priložena fotografija, ki ustreza pogojem ter ustrezno ime fotografije, ki jo poljubno poimenujete. Organizator bo ustrezne fotografije sproti postavil na ogled v fotogaleriji na spletnem portalu Prlekija-on.net.

Pred sodelovanjem si preberite celotna pravila uporabe.

Spodaj si lahko ogledate nekaj fotografij, ki jih dodajamo sproti.


Več v Nagradne igre

Moč glasbe nas združuje

Moč glasbe nas bo ponovno združila v Lenartu

petek, 16. marec 2018 ob 08:38
Bujta repa

Znan je program 61. Bujte repe

sreda, 21. februar 2018 ob 15:24