V Domu Janka Škrabana ponovno vzpostavljena rdeča cona

Včeraj so zaradi pozitivnega brisa ene od novo sprejetih stanovalk, ki je prišla v dom iz domačega okolja namestili v pritličju domu v rdečo cono.

Prlekija-on.net, sreda, 16. december 2020 ob 13:07
Dom Janka Škrabana

Dom Janka Škrabana

Pred sedmimi dnevi so v Dom Janka Škrabana sprejeli štiri nove stanovalce, ki so jih namestili v sivo cono po predpisanem protokolu. Včeraj so zaradi pozitivnega brisa ene od novo sprejetih stanovalk, ki je prišla v dom iz domačega okolja namestili v pritličju domu v rdečo cono. Novo sprejeti stanovalci in stanovalke niso imeli stika z ostalimi stanovalci doma.

"Kljub ponovni rdeči coni življenje v našem domu poteka normalno in za stanovalce organiziramo razne predpraznične delavnice, ki potekajo ob spoštovanju vseh priporočil in navodil za zajezitev širjenja virusa. Sprememba je pri obiskih, ki potekajo normalno, vendar zaradi uvedbe rdeče cone zunaj prostorov našega doma v zato pripravljenem prostoru," je ob tem povedal direktor doma dr. Hugo Maučec:



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika