Brez registrskih tablic in brez ene pnevmatike divjal po naselju

Voznik ni upošteval znaka policistov, ampak je zapeljal v smeri železniške proge ter peš zbežal, kjer je padel in se poškodoval.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. december 2020 ob 12:27
Vozil je po platišču

Vozil je po platišču

Minuli petek v popoldanskem času so bili policisti obveščeni, da po naselju Sebeborci z osebnim avtomobilom brez registrskih tablic in brez ene nameščene pnevmatike (vožnja po platišču) divja občan. Ob kontroli naselja Puconci oz. med izvajanjem nalog za izsleditev navedenega voznika so policisti le tega v naselju izsledili. Voznik ni upošteval znaka policistov (modra svetilka in kratki zvočni signal službenega vozila), ampak je zapeljal v smeri železniške proge. Pred železniško progo se je z vozilom zaustavil in stekel v smeri železniškega podhoda, kjer je padel po stopnicah in se pri tem lahko telesno poškodoval. Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti katerega je odklonil, zato mu je bilo odrejeno pridržanje.

Zoper voznika bo zaradi več kršitev cestno prometnih predpisov in odklona preizkusa alkoholiziranosti, podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika