Trgovine tri dni zaprte, v naši bližini pa v nedeljo lahko opravite nujen nakup

Odprta je med 8. in 12. uro, pri njih pa lahko dobite dnevno sveže žemlje in kruh ter seveda tudi ostale izdelke, ki jih ponujajo, če v teh dneh rabite kaj nujnega.

Prlekija-on.net, sobota, 2. januar 2021 ob 20:40
Trgovina Antolič v Žerovincih

Trgovina Antolič v Žerovincih

Trgovine so v Sloveniji že en čas zaprte ob nedeljah, ob teh praznikih pa so že prejšnji teden bile zaprte tri dni. In tudi ta konec tedna so zaradi praznikov zaprte v petek, soboto in nedeljo zaradi novele zakona, po kateri trgovine ob nedeljah in praznikih ne smejo več poslovati. Izjema so manjše prodajalne na bencinskih servisih, postajališčih, v bolnišnicah in druge manjše prodajalne, če v njih na dela proste dni strežejo kupcem lastniki sami ob pomoči študentov in upokojencev.

Tako so ta konec tedna vse večje trgovine zaprte, je pa ena trgovina v naši okolici ob praznikih in nedeljah vedno odprta in sicer Trgovina Antolič v Žerovincih. Odprta je med 8. in 12. uro, pri njih pa lahko dobite dnevno sveže žemlje in kruh ter seveda tudi ostale izdelke, ki jih ponujajo, če v teh dneh rabite kaj nujnega.

Odprte so tudi druge manjše trgovine v naši okolici, na Razkrižju, v Veliki Nedelji...Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo