Štajerski Brendi znova med nami s skladbo »60 let«

Skladba »gre lepo v uho« , primerna pa je za čestitke ob praznovanju 60-tega rojstnega dne vseh, ki s prijatelji in družino, delijo veselje ob takšnem jubileju.

Prlekija-on.net, sreda, 13. januar 2021 ob 19:45
Štajerski Brendi - 60 let

Štajerski Brendi - 60 let

Štajerski Brendi nam predstavlja še eno skladbo, ki se nahaja na zgoščenki z naslovom »Spomin na stare dni« prelepo skladbo z naslovom 60 let. Skladba »gre lepo v uho«, primerna pa je za čestitke ob praznovanju 60-tega rojstnega dne vseh, ki s prijatelji in družino, delijo veselje ob takšnem jubileju.

Glasbo in aranžma je tudi tokrat ustvaril njegov dolgoletni sodelavec Boris Jelenko, besedilo zanjo pa je napisal znan tekstopisec Drago Horvat.

Ni pa to edina njegova skladba, katera opeva rojstni dan. Na tematiko rojstnega dne ima Štajerski Brendi že veliko skladb, poznajo jih številni poslušalci, saj so njegove skladbe stalnica med čestitkami na radijskih postajah. Leta 2017 je Štajerski Brendi izdal zgoščenko »Štajerski Brendi praznuje z vami« Na zgoščenki je bilo kar 20 skladb, katere so stalnica med čestitkami na številnih radijskih postajah.

Štajerski Brendi je kljub temu, da nastopov še vedno ni zaradi Covid-19, še vedno glasbeno zelo aktiven, v kratkem nam bo predstavil novo skladbo z ljubezensko tematiko.



Več v Glasba in film