Prihajajo padavine, v nedeljo lahko tudi sneži

V soboto zvečer in v noči na nedeljo bo občasno deževalo, meja sneženja se bo postopno spustila pod 600 m nadmorske višine. V nedeljo bo oblačno, občasno bo snežilo.

Prlekija-on.net, petek, 29. januar 2021 ob 08:19
V nedeljo lahko pade kakšna snežinka

V nedeljo lahko pade kakšna snežinka

Po napovedih Agencije RS za okolje (Arso), bo v petek pretežno oblačno. Dopoldne bo občasno deževalo na zahodu, popoldne pa tudi drugod, manj verjetno v severni in severovzhodni Sloveniji. Pihal bo zmeren jugozahodni veter, ki bo zvečer slabel. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 7 °C.

V soboto dopoldne bo delno jasno, zjutraj bo po nižinah megla. Sredi dneva in popoldne se bo od zahoda pooblačilo, ponekod bo spet zapihal jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo v zatišnih legah severne Slovenije od -7 do -3, drugod od -2 do 1, najvišje dnevne od -1 do 6 °C.

Lunin halo

Na nočnem nebu smo lahko opazovali redek pojav


V soboto zvečer in v noči na nedeljo bo občasno deževalo, meja sneženja se bo postopno spustila pod 600 m nadmorske višine. V nedeljo bo oblačno, občasno bo snežilo, po nižinah Primorske pa rahlo deževalo. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. V ponedeljek kaže na pretežno oblačno in suho vreme.

Napoved vremena
Napovedane temperature za Ljutomer v tem tednu, vir: Accuweather aplikacija


Več v Narava