Zaradi vožnje pod vplivom alkohola v Gornji Radgoni pridržali voznika

Obravnavali so štiri prometne nesreče, v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali.

Prlekija-on.net, petek, 5. februar 2021 ob 08:02
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Obravnavali so štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino registrskih tablic, tatvino kolesa in dve kaznivi dejanji grožnje.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Prometna nesreča

V trčenju se je ena oseba poškodovala in ostala ukleščena v vozilu


Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil v Gornji Radgoni pridržan voznik osebnega avtomobila. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja sta bila voznikoma z območje Murske Sobote zasežena osebna avtomobila.

Včeraj ob 13.25 se je na Ravenski ulici v Beltincih zgodila prometna nesreča, katero je povzročila voznica osebnega avtomobila. Voznica je pretesno prihitevala mopedista, ki je trčil v robnik pločnika in padel. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo voznico in morebitne priče, da se oglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na številko 113.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Murska Sobota.